Klokani hlásí tři posily!

Dnes podepsal klub smlouvy s novými hráči, kteří se zapojili do tréninku.

Klokani hlásí tři posily!

Fanoušci Bohemky se mohou těšit na nové tváře, vedení klubu dnes představilo rovnou tři najednou. V Ďolíčku podepsali smlouvu Jani Urdinov, Benjamin Tetteh a Martin Hašek ml.

Jani Urdinov
Belgicko-makedonský obránce naposledy působil v Jihlavě, kde mu po minulé sezoně skončila smlouva. „Urdinov přichází jako volný hráč. Celý rok patřil v Jihlavě k oporám defenzivní řady. V Bohemce podepsal smlouvu na dva a půl roku,“ prozradil sportovní ředitel Miroslav Držmíšek. Kontrakt tedy vyprší v prosinci 2019. „Reagovali jsme na odchod Milana Havla do Plzně,“ vysvětluje příchod šestadvacetiletého obránce Držmíšek.

"Moc se těším na Bohemku a jsem rád, že jsem dostal šanci," řekl sympaticky v češtině Jani Urdinov v rozhovoru pro klubovou televizi. "Chci poděkovat trenéru Haškovi, který mi věří, a chci poděkovat Bohemce a pozdravit fanoušky," dodal v rozhovoru.

Klokani hlásí tři posily
Klokani hlásí tři posily
Benjamin Tetteh
Dvacetiletý útočník strávil poslední sezonu na hostování ve Slovácku, ovšem stále se jedná o kmenového hráče Standardu Lutych. Do Bohemky přichází na roční hostování s opcí. „Jeho příchod se řeší přes měsíc. Tetteh byl naší volbou číslo jedna na pozici hrotového útočníka,“ těší Držmíška, že se k týmu připojil právě tento vysoký ghanský útočník.

"Jsem útočník, typická devítka. Na křídle je to má vedlejší pozice. Taky se mi tam nehraje špatně, ale moc se těším, že budu opět hrát na středu," sdělil v prvním rozhovoru Benjamin Tetteh. Minulou sezonu strávil na hostování v Uherském Hradišti a nyní se tedy z Belgie stěhuje do Prahy. "Bylo to tam hezké, ale moct žít v Praze je pro mě poctou," těší se na život v našem hlavním městě Tetteh.

Martin Hašek ml.
Mladý reprezentační záložník hostoval v Bohemce již minulou sezonu. Po účasti na evropském šampionátu do jedenadvaceti let v Polsku se vrátil zpět do Vršovic, kde o něj vedení klubu projevilo zájem. Dnes došlo k podpisu profesionální smlouvy a Martin Hašek ml. je již hráčem Bohemians. „Jednání byla dlouhá, neboť jsme chtěli hráče na přestup a jsem rád, že se nám to podařilo. Podepsali jsme s Haškem smlouvu na dva a půl roku,“ potvrdil Držmíšek platnost nového kontraktu do prosince 2019.

"Jsem rád, že jsem tady zůstal. Kam jinam jít než do Bohemky, kde jsem zvyklý, mám to tady rád a znám kluky," řekl Martin Hašek ml. v rozhovoru pro Bohemka TV. "Mám radost," dodal střední záložník.

Bohemka TV