Vstupenky na Spartu a Karvinou

Informace k předprodeji vstupenek na první dvě ligová kola.

Vstupenky na Spartu a Karvinou

Nový ligový ročník se již blíží a do prodeje půjdou také vstupenky. Na první venkovní duel se Spartou (neděle 30. července) se začnou prodávat lístky již v pátek 21. července ve fanshopu v Ďolíčku. V prodejně ve Vršovicích budou k dispozici lístky do sektorů H85, H86, D91 - D94. K dispozici má klub v tuto chvílí 1 029 vstupenek, každá stojí 220 Kč. Platba za tyto lístky je možná pouze v hotovosti.

Na první domácí utkání s Karvinou (sobota, 5. srpna) se budou vstupenky prodávat v Ďolíčku a na internetových stránkách Ticketportal.cz od úterý 1. srpna. Prodej byl posunut na 31. týden z důvodu prodloužení možnosti nákupu permanentních vstupenek. Při zahájení prodeje lístků na Karvinou by se fanouškům snižovala možnost výběru míst na permanentky.

Vstupenky na Karvinou bude možné nakoupit za 150 nebo 230 Kč v závislosti na vybraném sektoru. Pro děti a osoby starší 70 let můžete nakoupit vstupenky s 50% slevou. Permanentní vstupenky bude možné zakoupit i v týdnu před Karvinou, ovšem je nutné počítat s možností menšího výběru míst. Permici na celý soutěžní ročník zakoupíte již od 1 500 Kč taktéž ve fanshopu v Ďolíčku.