Přehled hráčů na hostování

Klokani mají hned čtveřici hráčů ve druhé nejvyšší soutěži.

Přehled hráčů na hostování

Hned čtyři hráči Bohemky budou v podzimní části soutěže působit ve Fotbalové národní lize. Jedná se o Filipa Blechu, Bernarda Frizoniho, Jiřího Jeslínka a Petra Rotheho.

Mládežnický reprezentant Filip Blecha nejprve s klubem prodloužil smlouvu do června 2019. Již minulý týden se potvrdilo jeho hostování v druholigovém Táborsku a Blecha stihl odehrát za svůj nový tým druhý poločas v pohárovém utkání. V prvním kole MOL Cupu se střetlo Táborsko s Tatranem Sedlčany a mladý záložník byl u jasného vítězství 5:0. Na jihu Čech bude odchovanec Klokanů hostovat minimálně do prosince tohoto roku.

První kolo národního poháru stihl o víkendu odehrát i Petr Rothe, který bude následující sezonu nastupovat za nově vznikající tým FK Olympia. Po postupu FC Olympia Hradec Králové do Fotbalové národní ligy se klub "přestěhoval" do Prahy a své domácí druholigové zápasy bude hrát na Stadionu Evžena Rošického na Strahově. Olympia bohužel v prvním kole MOL Cupu vypadla se Sokolem Živanice po penaltovém rozstřelu. Ve stejném týmu bude taktéž působit v podzimní části sezony záložník Bernardo Frizoni, jeho hostování se administrativně dotáhne v nejbližších dnech.

Jiří Jeslínek v minulé sezoně hostoval v druholigové Vlašimi a své působení v tamním celku si minimálně o půl roku prodlouží. Po absolvování části letní přípravy ve Vršovicích se nyní bude připravovat pod vedením trenéra Petra Havlíčka právě v druholigové Vlašimi. Kvůli zdravotním komplikacím do prvního kola MOL Cupu nezasáhl.

Přejeme všem našim hráčům hodně štěstí.