Hostování Budinského potvrzeno

Viktor Budinský bude v následující sezoně hostovat ve Vršovicích.

Hostování Budinského potvrzeno

"Pocity velmi dobré. Vracím se do známého prostředí. Těším se," řekl Viktor Budinský, nová posila Klokanů, v rozhovoru pro klubovou televizi. Mladý slovenský brankář již ve Vršovicích působil minulou sezonu, ovšem v zimní přestávce se stěhoval zpět na Letnou: "Nebylo to asi správné řešení, nechytal jsem ligu, což je škoda. Měl jsem ale kvalitní servis a podmínky na zlepšování," viděl i určitá pozitiva v návratu ke Spartě.

Před novou sezonou se ovšem vrací zpět do Bohemians. Zajímavostí je, že ho povede trenér Miroslav Miller, který s ním ještě minulou sezonu trénoval na Spartě. "Je to zajímavé. Už když jsem byl ale ve Spartě, tak nás začal trénovat. Známe se, takže je to fajn," okomentoval svého bývalého spoluhráče Budinský.

I v letošní sezoně vytvoří Viktor brankářský tandem s Tomášem Fryštákem. Zeptali jsme se, jestli trenér již někoho určil na pozici jedničky? "S trenérem jsme se o tom ještě nebavili. Zabojuji o jedničku, nemáme to dané," prozradil fanouškům Budinský. Jedno je ale jisté, v neděli při prvním kole Budinský zápas se Spartou po dohodě klubů vynechá.

Bohemka TV