V sobotu v Ďolíčku brigáda Družstva fanoušků

Dobrovolníci uklidí a zvelebí stadion a sundají síť z kotle.

V sobotu v Ďolíčku brigáda Družstva fanoušků

O víkendu budou mít nejvěrnější fanoušci po delší době opět příležitost prokázat svůj unikátní vztah ke stadionu v Ďolíčku. Po svépomocné akci fanoušků ze Sektoru 1905, kteří během dvou víkendů zvelebili prostor přiléhající ke kotli, pořádá v sobotu od osmé hodiny ranní brigádu i Družstvo fanoušků. Ta pomůže připravit stadion na novou ligovou sezónu. Končit se bude kolem čtvrté hodiny odpolední, kdy se v zelenobílé svatyni začnou scházet hráči k poslednímu tréninku před utkáním na Spartě.

Pro brigádu budou družstvem a klubem zajištěny nástroje a ochranné pomůcky, stejně jako pracovní materiál. Stěžejním bodem bude úklid náletových porostů a celého areálu stadionu, mytí sedaček na hlavní tribuně a podlahy na ochozu. Dále budou realizovány drobnější malířské, natěračské a betonářské práce. Nejviditelnějším výsledkem brigády bude demontáž sítě z prostoru před kotlem pomocí vysokozdvižné plošiny. Vyhovíme tak dlouhodobému volání aktivních Bohemáků, kteří chtějí mít z kotle ničím nerušený výhled na hrací plochu. Fandové tak budou v Ďolíčku opět o něco blíže dění na hřišti.

Po celou dobu brigády budou mít pracanti zajištěny ve stánku nealkoholické nápoje zdarma. Vedení DFB se těší na shledanou a všechny dobrovolníky srdečně zve. Všem účastníkům patří předem veliké díky!