Vstupenky na Slavii již v prodeji

Pořiďte si lístky na vršovické derby včas!

Vstupenky na Slavii již v prodeji

Vršovické derby je za dveřmi. Již za necelých čtrnáct dní vypukne další bitva o Vršovice. Ovšem již zítra v úterý odstartuje předprodej vstupenek na tento zápas. A rozhodně doporučujeme všem fanouškům Bohemky zajistit si své místo na stadionu s předstihem! Na derby se chystají různá bezpečností opatření a ve článku se dozvíte, jak si vstupenky na souboj o krále Vršovic zajistit. Partnerem utkání mezi Bohemians a Slavií je společnost Fortuna.

Prvořadě je důležité upozornit, že předprodej bude probíhat pouze v uzavřeném režimu pro registrované fanoušky Bohemians. To znamená, že lístky mohou nakupovat pouze permanentkáři, členové Družstva fanoušků Bohemians a členové oficiálních poboček fanklubu Zelenobílá republika. Tito fanoušci mohou zakoupit v jednorázovém nákupu maximálně čtyři vstupenky pro sebe a své známé.

Přes internetový prodej bude možno zakoupit vstupenky pouze do sektoru B, tedy do domácího kotle. Ve fanshopu si vstupenky zakoupíte do sektorů A5 a B. Fanshop bude mít v tomto týdnu lehce pozměněnou otevírací dobu (viz. níže). Na jeden nákup lze pořídit maximálně 4 vstupenky. Po prvním nákupu bude karta (permanentka, karta DFB a fanklubu) na tento zápas deaktivována. O prodeji a distribuci vstupenek do hostujícího sektoru D bude SK Slavia Praha informovat na vlastních stránkách. V den zápasu NEBUDE probíhat prodej vstupenek!

Je třeba upozornit fanoušky Slavie Praha, aby si nepořizovali vstupenky mimo sektor D, který je jim jako jediný určený. V důsledku soustavného hrubého porušování návštěvního řádu stadionu ze strany fanoušků Slavie v minulých vzájemných utkáních budou nyní učiněna zvláštní bezpečnostní opatření, která zcela znemožní sledování zápasu z jiného sektoru, než do jakého si divák zakoupil vstupenku. Přitom zejména sektor B je určen výhradně vlajkonošům Bohemians. Jakýkoliv příznivec hostujícího klubu bude v tomto sektoru považován za původce bezpečnostního rizika a v rámci preventivního opatření nebude na základě §5 odst. 4 Návštěvního řádu vůbec vpuštěn na stadion, přičemž mu bude vstupenka během bezpečnostní kontroly pořadatelskou službou znehodnocena.

Z důvodu uzavřeného prodeje pro registrované fanoušky po vás bude chtít systém na internetových stránkách Ticketportal číslo permanentní karty a ověřovací údaj. Vše je vytištěno na zadní straně vaší permanentní karty. Členův DFB postačí na internetový nákup pouze číslo pod čárovým kódem na zadní straně nové členské karty. Obdobný prodej bude probíhat i ve fanshopu, tudíž při nákupu vstupenek potřebujete permanentní kartu, případně členskou kartu DFB.

Z bezpečnostních důvodů nebude možné si v následujících čtrnácti dnech zakoupit permanentní vstupenku na novou sezonu, ani požádat o členství v DFB. Zápas se Slavií je vnímán jako rizikové utkání, z tohoto důvodu je předprodej do domácích sektorů umožněn pouze registrovaným fanouškům Bohemians. Za chování každého návštěvníka tudíž zodpovídá i majitel permanentní karty, na kterou byla vstupenka zakoupena! Proto žádáme držitele permanentní karty, či členské karty DFB, aby distribuoval vstupenky pouze fanouškům Bohemians.

Otevírací doba fanshopu ve 32. týdnu:
PONDĚLÍ 7. 8. - zavřeno
ÚTERÝ 8. 8. - 10:00 - 12:30 | 13:30 - 16:00
STŘEDA 9. 8. - 10:00 - 12:30 | 13:30 - 16:00
ČTVRTEK 10. 8. - 10:00 - 12:30 | 13:30 - 19:05
PÁTEK 11. 8. - 8:00 - 12:30 | 13:30 - 15:00