Z Brna opět s bodem

Klokani po neproměněné penaltě remizovali.

Z Brna opět s bodem

Bohemka začala v Brně aktivně, už od úvodních minut držela míč více na kopačkách. Chvíli po úvodním hvizdu pronikal po levé straně Nečas, který naservíroval centr před branku. Před Reiterem ale zachytil míč ještě bránící hráč.

Před uplynutím první čtvrthodiny se přes svého strážce prodral Kabajev, ve vápně ho fauloval za cenu penalty Kijanskas. K pokutovému kopu se postavil Kuchta, ovšem jeho střelu k levé tyči vystihl Melichárek a střelu vyrazil.

Zbrojovka - Bohemians 0:0 (0:0)
Zbrojovka - Bohemians 0:0 (0:0)
 Do šestnáctky Bohemky létalo několik centrů, ale Zelenobílá defenziva si bez problémů v soubojích poradila. Jeden z centrů zakončil hlavičkou Koné, ale Fryšták byl připravený a hlavičku zneškodnil. Další šanci si připsali Pražané. Dostál sebral odražený míč, posunul ho do běhu Reiterovi. Záložník Klokanů nacentroval do vápna, kde si zpracoval balón Kuchta, ale s jeho střelou si Melichárek nadvakrát poradil. O nůžky se pokusil ještě před koncem prvního poločasu Koné. Pří efektním zakončení se nepříjemně střetl s Haškem. Konžskému forvardovi byl odpískán útočný faul.

Bohemka si vytvořila příležitost zkraje druhé půle. Kuchta skvěle vysunul Reitera, který naservíroval míč před branku na Kabajeva. Tomu ale při zakončení vložil do střely nohu obránce a nakonec měli Klokani k dispozici rohový kop. Zbrojovka začala častěji střílet. Krátce po svém příchodu na hřiště se do míče opřel Fortes, ale míč letěl nad branku Bohemky. Přišly i dvě střely mladého Kratochvíla. Nejprve z dálky orazítkoval pravou tyč Fryštákovy svatyně, následně po přihrávce Fortese mířil vedle.

Patnáct minut před koncem zápasu měl Bohemka další šanci. Nečas prostrčil míč do ulice Haškovi. Ten nahrál pod sebe Jiráskovi, který vyslal vstříc Melichárkovi pěknou střelu. Gólman Zbrojovky si s tímto pokusem poradil.

Bohemka závěrečný tlak domácí Zbrojovky ubránila a z Králova Pole si veze bod za bezbrankovou remízu.