Bohemka TV: Měli jsme dobrý vstup do utkání

Zápas v Brně hodnotí Tomáš Fryšták a Jakub Nečas.

Bohemka TV: Měli jsme dobrý vstup do utkání

Jako první přišel před kameru klubové televize hráč utkání, Tomáš Fryšták. "Měli jsme dobrý vstup do utkání. Dostali jsme se do tlaku, ze kterého pramenila i penalta. Paradoxně nás ta penalta trochu utlumila a Zbrojovka převzala iniciativu," viděl začátek zápasu brankář Klokanů jednoznačně. Hned ve třetím kole HET ligy si připsal první letošní vychytané čisté konto. "Jsem rád za nulu. Ale je to má práce, abych každý zápas nedostal gól," nechtěl se Fryšták chválit. "Myslím si, že jsme měli navíc. Nedostali jsme se ale ke své hře," litoval v závěru úvodního hodnocení.

"Ve druhé půli to zjednodušili, nakopávali balony a z toho pramenil jejich tlak. Nastřelili břevno a ke konci se do šance prosmýkl Koné," připomněl v závěru utkání šance Zbrojovky. Právě při závěrečné příležitosti vytáhlého útočníka domácích se ale Fryšták blýskl důležitým zákrokem. "Propadl balon, Šmíďák ho odstavoval a já se snažil zmenšit úhel. Naštěstí mě trefil," uzavřel.

"Vezeme si bod z venku. Z pohledu vývoje zápasu je to celkem dobré," začal s hodnocením Jakub Nečas, pro kterého se jednalo o první ligové utkání v dresu Bohemians, které začal v zahajovací jedenáctce. "Do doby, kdy jsme neproměnili penaltu, jsme byli lepší, přehrávali jsme je. Poté na nás ale padla deka a od té doby Brno převzalo iniciativu. Takže je to pro nás plusový bod," řekl Nečas. "Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Bohužel se nám z tlaku ani z penalty nepodařilo vstřelit gól," litoval neproměněných šancí z úvodu utkání. Oba rozhovory můžete již nyní vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV