Úspěšně zakončený sportovní kemp v Uhříněvsi

Fotbalová akademie uspořádala již druhý letní kemp pro děti.

Úspěšně zakončený sportovní kemp v Uhříněvsi

V pátek 11. srpna jsme úspěšně zakončili týdenní letní sportovní kemp. Ten pořádala Fotbalová akademie Bohemians Praha 1905 – Velvary a byl zorganizován s podporou MČ Praha 22. V Uhříněvsi týden sportovalo na tři desítky dětí převážně předškolního věku. Slavnostního zakončení kempu se zúčastnili starosta MČ Praha 22 Ing. Martin Turnovský, předseda představenstva Bohemians Praha 1905 Ing. Dariusz Jakubowicz, ředitel klubu Bohemians Praha 1905 Darek Jakubowicz, MA a fotbalová legenda Bohemians Praha 1905 a patron fotbalové akademie Radek Šírl.

Děti byly odměněny za svoje celotýdenní snažení keramickými medailemi a certifikáty. Sportovní kemp měl pestrý program a to nejen sportovní. Jeden den byla keramická dílna. Kemp navštívila další fotbalová legenda Bohemky, mistr Evropy z roku 1976 Antonín Panenka, který si s dětmi zasportoval a trpělivě se s dětmi i jejich rodiči fotografoval a všem se podepisoval. Mladí sportovci měli možnost se zúčastnit tréninku prvoligového mužstva Bohemians Praha 1905.

Za hladký průběh sportovního kempu patří velké poděkování panu Pavlu Maninovi a všem lidem, kteří nám připravovali zázemí v nádherném uhříněvském sportovním areálu. Stejně tak je třeba poděkovat ředitelce ZŠ U Obory Mgr. Ivaně Vodičkové za možnost využití školní tělocvičny. Díky všem, kteří nám pomohli prožít s dětmi báječný týden plný zážitků. Věříme, že jsme založili tradici sportovních kempů v Uhříněvsi.