Poslední čtyři dny předprodeje vstupenek

Zajistěte si své místo na Slavii včas, v den utkání se vstupenky prodávat nebudou!

Poslední čtyři dny předprodeje vstupenek

Dnes se ve fanshopu opět spustil předprodej vstupenek na blížící se derby se Slavií. Z bezpečnostních důvodů probíhá prodej v uzamčeném režimu pouze pro registrované fanoušky Bohemians. K lístkům se tedy dostanou permanentkáři, členové Družstva fanoušků Bohemians a taktéž členové oficiální pobočky fanklubu Zelenobílá republika. Na jeden nákup lze zakoupit maximálně čtyři vstupenky pro své známé, poté se váš osobní kód na tento předprodej deaktivuje a již nelze použít. Permanentkářům samozřejmě pro vstup na stadion postačí jejich permanentní kartička, není nutné měnit za lístek.

Volná místa na hlavní tribuně rychle mizí, do sektoru B je ale vstupenek ještě dost. Nyní byl do prodeje nově zařazen i protilehlý sektor C. Přes internetový prodej bude možno zakoupit vstupenky pouze do sektoru B, tedy do domácího kotle. Ve fanshopu si vstupenky zakoupíte do sektorů A5, B a C. V den zápasu se vstupenky na souboj o krále Vršovic prodávat NEBUDOU. Nečekejte tedy na poslední chvíli a zajistěte si své místo v Ďolíčku s předstihem již v tomto týdnu v předprodeji. Ten probíhá, jak bylo již zmíněno, standardně ve fanshopu i na stránkách Ticketportal.cz (ODKAZ ZDE).

Z důvodu uzavřeného prodeje pro registrované fanoušky po vás bude chtít systém na internetových stránkách Ticketportal číslo permanentní karty a ověřovací údaj. Vše je vytištěno na zadní straně vaší permanentní karty. Členům DFB a fanklubu postačí na internetový nákup pouze číslo pod čárovým kódem na zadní straně jejich členské karty (na stránkách Ticketportal musíte v modrém rámečku přepnout na "Přednostní nákup pro členy fanclubu Bohemians"). Obdobný prodej bude probíhat i ve fanshopu, tudíž při nákupu vstupenek potřebujete permanentní kartu, případně členskou kartu DFB.

Z bezpečnostních důvodů nebude možné si v následujících dnech zakoupit permanentní vstupenku na novou sezonu, ani požádat o členství v DFB. Zápas se Slavií je vnímán jako rizikové utkání, z tohoto důvodu je předprodej do domácích sektorů umožněn pouze registrovaným fanouškům Bohemians. Za chování každého návštěvníka tudíž zodpovídá i majitel permanentní karty, na kterou byla vstupenka zakoupena! Proto žádáme držitele permanentní karty, či členské karty DFB, aby distribuoval vstupenky pouze fanouškům Bohemians.

Derby se Slavií je na programu v sobotu 19. srpna od 18 hodin. Živě vysílá utkání stanice O2 TV Sport, na stránkách bohemians.cz bude k dispozici textový online. Hlavním partnerem zápasu je společnost Fortuna.