Výsledkový servis z 5. - 12. srpna

Jak si vedly dorostenecké týmy na začátku soutěže?

Výsledkový servis z 5. - 12. srpna

Již dvě kola za sebou mají dorostenecké kategorie U19 a U17, když Klokani na úvod soutěže narazili na silný Hradec se Zbrojovkou. Statistiky a krátké komentáře obou trenérů ve článku níže.

U19
FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 4:0 (2:0)
Branky: 23. Samko, 39. Firbacher, 61. Rajnoch, 79. Doležal.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Ceccarelli, Abrham (46. P. Vala), Straka, Jaroš M. - Krunert, Le Tuan, Procházka (46. Koubek) - Zeman V. (46. Gregor M.), Duong, Hlinák.
Hodnocení trenéra Daniela Kordy: "V úvodním utkání soutěže jsme drželi s domácími krok do první branky. Když domácí před poločasem přidali druhý gól, snažili jsme se ve druhém poločase změnami v sestavě oživit naši hru. Naši příležitost snížit jsme neproměnili a v závěru přidali domácí ještě další branky a jednoznačně zvítězili."

Bohemians Praha 1905 - FC Zbrojovka Brno 0:2 (0:1)
Branky: 30., 90. Zikl.
ŽK: Lukeš.
Bohemians Praha 1905: Roub - Jaroš M., Straka, Lukeš, Malý - Hlinák, Le Tuan, Krunert - Ceccarelli (73. Kuchař), Duong (77. Procházka), Douděra.
Hodnocení trenéra Daniela Kordy: "V domácím utkání jsme nastoupili proti Brnu a s velmi dobrým soupeřem jsme hráli vyrovnané utkání. Hosté se ujali vedení po zbytečném faulu z naší strany v pokutovém území. My jsme přes velkou snahu nedokázali vyrovnat, a tak po ztrátě míče v závěru utkání hosté druhou brankou definitivně rozhodli."

U17
FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 1:2 (1:1)
Branky:
32. Kejř - 20. Vaněk (Musil), 66. Freisler (Mašek).
Bohemians Praha 1905: Hejda - Freisler (80. Marhoul), Nejeschleba, Dostál, Lehovec - Uhmann (64. Topol), Musil, Vaněk - Štěpánek J. (73. Šumilov), Turek (54. Mašek), Štěpánek F..
Hodnocení trenéra Jana Švimberského: "Do prvního soutěžního utkání jsme vstoupili aktivně a dařilo se nám dostat soupeře pod tlak, který jsme využili první brankou utkání. V následujících minutách jsme se však nevyhnuli několika chybám. Druhý poločas jsme začali konsolidovaně a především trpělivě. Odměnou za naše nasazení nám byla druhá vstřelená branka, která znamenala tři body v náš prospěch."

Bohemians Praha 1905 - FC Zbrojovka Brno 2:3 (1:2)
Branky: 33. Štěpánek F. (Lehovec), 72. Musil z pen. - 8. Drápal, 40. Rolinek, 66. Kanabe.
ŽK: Marhoul.
Bohemians Praha 1905: Hejda - Lehovec (72. Čakurda), Marhoul, Dostál, Pittauer - Musil, Uhmann, Vaněk (50. Topol) - Štěpánek J., Turek (62. Mašek), Štěpánek F..
Hodnocení trenéra Jana Švimberského: "V prvním domácím utkání jsme změřili síly s kvalitním soupeřem z Brna. Přes několik vynucených změn v sestavě jsme do utkání vstoupili velmi aktivně, ale poměrně brzy jsme v utkání inkasovali. I přes gólové manko jsme si vypracovali několik slibných šancí, které jsme však proměnili pouze v jednu vstřelenou branku. Těsně před odchodem do šaten jsme inkasovali bohužel podruhé. I přes velmi bojovný a odhodlaný výkon v druhém poločase se nám povedlo už jen snížit na konečných 3:2."