Bohemka TV: Když dám góla, není vypsaná prémie

V dobré náladě hodnotí zápas Martin Hašek a Michal Šmíd.

Bohemka TV: Když dám góla, není vypsaná prémie

"Výborné tři body, upracovaný a hrozně těžký zápas. Malinko se štěstím jsme vyhráli. Bylo to těžký," začal s hodnocením utkání stoper Michal Šmíd. Obránce Klokanů moc dobře věděl, že hráče čeká důležitý zápas: "Po prohře na Dukle jsme to potřebovali a zase se posuneme výš."

Před kameru Bohemka TV přišel samozřejmě také střelec vítězné branky. "Převládají ty příjemné pocity, vyhráli jsme, máme tři body, dal jsem gól, takže jsem spokojený," hodnotil Martin Hašek ml. Byl evidentně v dobré náladě, protože se trefil v zelenobílém dresu po dlouhé době. V legraci v něm převládaly i negativnější pocity, když se opřel do pokladníka mužstva, který zrovna nevypsal prémie za vstřelenou branku: "Šmíďák to vypíše vždy, když góla nedám a když ho dám, tak je to vždycky za nula. Ale nevadí, já mám radost, že jsme vyhráli. To je jen sranda."

V hodnocení se vrátil i k samotné brance. "Od lajny centroval Martin Dostál a míč letěl na Bejamina, který je hodně silný, takže jsem předpokládal, že se to miniímálně odrazí někam poblíž. Byl jsem v pohybu a míč se odrazil přesně do míst, kam jsem směřoval. Měl jsem to lehce za sebou a na svoji silnou levačku. Chtěl jsem trefit branku, příliš jsem nemířil," detailně popsal. A že to byl těžký kop? "Kdybych měl ještě devět pokusů, tak bych dal tak jednu branku," dodal s úsměvem na závěr hodnocení.

Bohemka TV