Informace o vstupenkách na Vlašim a Jablonec

Pořiďte si vstupenku na následující zápasy s předstihem.

Informace o vstupenkách na Vlašim a Jablonec

V předprodeji jsou již vstupenky na dva následující domácí zápasy. Klokany totiž v příštím týdnu čeká nejdříve úterní pohárový duel 19. září od 18 hodin proti Vlašimi a následně v sobotu 23. září od 17 hodin utkání proti Jablonci. Výhodou pro permanentkáře je, že mají i na úterní střetnutí v rámci Mol Cupu vstup zdarma! Držitelé VIP Silver permanentní karty budou mít pro pohárový duel k dispozici kompletní služby VIP Gold zázemí. Pro ostatní je k dispozici jednotné vstupné na celý stadion za 100 Kč, v předprodeji lze využít samozřejmě 50% slevu pro děti do 150 cm výšky a osoby starší 70 let.

Vstupenky na ligový zápas 8. kola HET ligy jsou k dispozici ve standardní cenové hladině od 150 do 230 Kč opět s 50% slevou pro děti a seniory. Lístky na oba zápasy mohou fanoušci nakupovat i na stránkách Ticketportal.cz, kde jsou k dostání online. Pokladny i brány stadionu se otevřou hodinu před utkáním, v úterý v 17 hodin a v sobotu před ligovým duelem v 16:00. Z důvodu úterního pohárového utkání s Vlašimí bude změněna otevírací doba fanshopu v den zápasu, když bude prodej probíhat pouze dopoledne a po polední pauze se otevře prodejna společně se stadionem v pět hodin.

AKTUALIZACE k pohárovému utkání: Tribuna C bude uzavřena a majitelům permanentek budou rezervována místa v předních řadách na tribuně A2.