Jindřišek: Musíme dále makat!

Zápas v Teplicích popisuje Josef Jindřišek.

Jindřišek: Musíme dále makat!

Remízové utkání v Teplicích komentuje Josef Jindřišek. Našel největší problém hry celého týmu. Dále i prozradil, že není maskou limitován. Více v rozhovoru.

Teplice nás v několika pasážích zatlačily, ale největší šanci jsme měli my.
Kdyby Ruda Reiter svoji příležitost proměnil, tak si asi vezeme domů tři body. Za ztrátu bych ale bodový zisk nepovažoval. Vzhledem k průběhu celého zápasu ten bod bereme. Konečná bezbranková remíza z utkání je pro nás dobrým výsledkem.

Proč jsme se nemohli dostat více do tlaku?
Teplice nás zmáčkly. Neudrželi jsme moc míč v ofenzivě. Dále nám chyběla podpora druhé záložní řady, abychom doplnili útočníky. Měli jsme jim více nabídnout možnost narážečky, nebo jen sklepnout balón. To byl asi největší problém naší hry. Někteří naši hráči neměli zrovna svůj den, někdy se báli hrát. Musíme ale uznat, že Teplice byly silným protivníkem.

Dostal ses do základní sestavy. Nelimituje tě maska v určitých situacích?
Člověk se nesmí hlavně bát. Občas ztrácím míč, když je nahoře a mám ho nad hlavou. Nějaký handicap vyloženě necítím. S maskou na nose hraji v pohodě.

Teplice - Bohemians 0:0
Teplice - Bohemians 0:0
Nebál ses, že by tě zlomený nos mohl vyřadit z ligového rytmu?
Ani ne. Věděl jsem, že v dnešní době už existují tyto karbonové masky. Hráčům to pomáhá, zaplať pánbůh, že to funguje. Poměrně rychle mi byla i maska na můj obličej vyhotovena.

I přes remízu se stále držíme v horní polovině.
Myslím, že jsme začali dobře. Máme deset bodů po sedmi kolech. To je pěkný start do ligového ročníku, ale stále se máme v čem zlepšovat. Musíme pořád makat!

Co očekáváš od Vlašimi, se kterou budeme v úterý bojovat o postup do další fáze MOL Cupu?
Okamžitě teď po zápase ještě zápas s Vlašimí nemám. Skončilo utkání s Teplicemi, na pohárové klání budu pomýšlet během neděle a pondělí. Záležet bude ovšem na našem přístupu, nesmíme nic podcenit. Je potřeba k tomu přistoupit jako k mistrovskému střetnutí, hrát na 110 % a zápas zvládnout. Chceme postoupit dále!