Bohemka TV: Obrovské zklamání

Penaltovou porážku zhodnotili Josef Jindřišek a Viktor Budinský.

Bohemka TV: Obrovské zklamání

Ve špatné náladě přišel hodnotit úterní pohárové utkání kapitán Josef Jindřišek: "Obrovské zklamání." Přitom Klokani začali ideálně. "Lepší začátek jsme si přát ani nemohli. Místo, abychom přidali další branku, nechali jsme soupeře vyrážet do brejků a ten vycítil, že nás může ohrozit a začal si věřit," stále litoval promarněného vedení.

Ke konci zápasu chytali některé hráče křeče a tudíž nebyli Zelenobílí v závěru zápasu stoprocentní. "Ovlivní to zápas, je poté méně hráčů do hry. My jsme dobývali a oni hráli na brejky a hru to ovlivní směrem dopředu," popisoval hru v prodloužení Jindřišek. Bylo evidentní, že je zápas pro hráče velmi náročný. "Mně to sebralo hodně sil. Člověk hraje sto dvacet minut a můžu mluvit za kluky, že nás zápas stál hodně sil fyzických i psychických. V sobotu to musíme ale odčinit," vyhlížel již ligový zápas s Jabloncem.

Do brány se ve včerejším utkání dostal Viktor Budinský. "Je to obrovské zklamání, že jsme vypadli s druhou ligou. Jednoznačný cíl byl postup, ale bohužel se nám to nepodařilo," taktéž litoval promarněných příležitostí. "Těžko se to bude házet za hlavu, ale musíme se připravit na sobotu, kdy nás čeká důležitý zápas, který musíme zvládnout," koukal se již směrem dopředu.

Hodnocení obou hráčů můžete vidět na klubové internetové televizi Bohemka TV.

Bohemka TV