U21: Klokani vezou bod ze severu Čech

Junioři se soupeřem s několika ligovými hráči v sestavě remizovali.

U21: Klokani vezou bod ze severu Čech

V 9. kole Juniorské ligy čekal mladé Klokany zápas s Jabloncem, stejně tak jako první tým. Avšak, na rozdíl od A mužstva, se juniorka Jablonci postavila jako hostující mužstvo a vydala se tedy k tomuto střetnutí na sever Čech. Vzhledem k těžce podmáčenému terénu na hřišti v Břízkách, kde juniorka Jablonce hraje své domácí zápasy, se muselo utkání přesunout na nedaleké hřiště s umělou trávou. Trenér Vladimír Hruška neměl tentokrát k dispozici žádného hráče A týmu, pouze mladíčky Vaníčka s Lucasem. I proto byl považován za mírného favorita utkání domácí celek, který měl k dispozici několik hráčů s ligovými zkušenostmi.

Klokani vstoupili do zápasu sebevědomě a hráli s Jabloncem vyrovnanou partii. Postupem času ovšem Severočeši začali být přeci jen více nebezpeční a dvakrát ohrozili branku Bohemians. Nejprve vynikl brankář Šrámek, když zneškodnil střelu Pleštila a v druhé šanci naštěstí Diviš mířil mimo. Klokani kontrovali ve 27. minutě, kdy se do míče opřel Vaníček, ale ztroskotal na domácím brankáři. Stejně dopadl po pár minutách i Václavík při střele ze střední vzdálenosti. Víc toho první poločas nenabídl.

Druhý poločas začal podobně jako ten první, tedy vyrovnanou hrou s podobným držením míče na obou stranách s tím, že se hra odehrávala převážně po vápno. Po pár minutách po zakončení domácího Haitla, sice skončil balon v síti gólmana Šrámka, ale vzrušení domácích bylo zbytečné, protože se jednalo o ofsajd. Klokani ustáli i šanci Diviše, který ve velké šanci kromě Šrámka přeloboval i brankovou konstrukci. Klokani stihli ještě zahrozit, to když se Vrána dostal do zakončení, ale bohužel neuspěl.

Klokani si tak z Jablonce vezou cenný bod za remízu se silným soupeřem.