Bohemka TV: Branku bych vyměnil za body

Zápas hodnotí Antonín Vaníček a Dominik Mašek.

Bohemka TV: Branku bych vyměnil za body

Trenérovi se taktický záměr povedl. Na hřiště aktuálního lídra z Plzně poslal mladého Vaníčka s Maškem již od prvních minut a oba dva se mu odměnili královsky. První jmenovaný centroval na první branku zápasu, druhý se hlavou prosadil. "Na tréninku máme pořád, že to máme dávat do kapsy. Dostal jsem balon do lajny, tak jsem to poslal do kapsy a Máša si tam skvěle naběhl," popsal úvodní branku utkání Antonín Vaníček. "Na začátku druhé půle nás zatlačili. Kdybychom to udrželi déle, tak jsme mohli vyhrát. Je to super, proti silnějším soupeřům jsou ty zkušenosti mnohem cennější," byl za příležitost rád, ovšem mrzel ho ztracený zápas. "Také jsme měli šance, mrzí mě to. Chtěl jsem tady vyhrát nebo alespoň remizovat," dodal Vaníček.

"Udělali jsme rychlý brejk, předskočil jsem stopera a hlavou jsem to naštěstí trefil," přidal se k popisování také Dominik Mašek. "Ale vyměnil bych gól za nějaký bod," okamžitě dodal. "V první půli jsme to zvládali. Poté přišla bohužel standardka, ze které jsme inkasovali, a to nám trochu narušilo plány. Druhý gól přišel pár minut před koncem a to nás dorazilo," smutnil po utkání.

Rozhodující trefu si připsal Milan Havel, nedávno ještě člen kádru Klokanů. "Samozřejmě mu to přeji. Škoda, že to byl vítězný gól, protože si neodvážíme ani bod. Ale Milan je výborný kluk a kamarád a za svoji práci si to zaslouží," doplnil Mašek. Oba rozhovory již na Bohemka TV.

Bohemka TV