Fryšták prodloužil do roku 2020

Vedení klubu podepsalo s brankářskou jedničkou novou smlouvu.

Fryšták prodloužil do roku 2020

Před více než dvěma lety přišla do Bohemky současná brankářská jednička Tomáš Fryšták. A dnešním podpisem smlouvy si své angažmá ve Vršovicích prodlouží. Stávající kontrakt byl platný do konce aktuální sezony a vedení klubu s Fryštákem podepsalo prodloužení o dva roky. "Jsme rádi, jak dobře se Tomáš chopil před sezonou příležitosti. V klubu působil již dvě sezony a celou dobu na sobě tvrdě pracoval a nevzdával se," pochválil ředitel klubu Darek Jakubowicz dlouhodobou práci Tomáše Fryštáka.

"Po dvou letech v klubu jsem v Bohemce spokojený a proto jsem rád, že jsme se domluvili na prodloužení smlouvy. V kabině je výborná parta, na zápasy chodí perfektní fanoušci a já nemám důvod ke změně angažmá," pochvaluje si pokračování Tomáš Fryšták. Ten má na svém kontě v této sezoně 11 zápasů, ve kterých si připsal čtyři vychytané nuly.

V lize má odchytáno již 27 zápasů. I když se jedná o odchovance akademie Slovácka, větší příležitost v lize dostal právě až ve Vršovicích. Do branky se nastálo dostal v jarní části loňské sezony a nikoho jiného do ní už nepustil. Nyní má v Bohemians platnou smlouvu do června 2020.