Výsledkový servis z 21. - 22. října

Jak si vedli mladí Klokani o víkendu?

Výsledkový servis z 21. - 22. října

Šestnáctka na Bazalech dokázal zvítězit. Osmnáctka statečně vzdorovala pražské Spartě, ale nakonec po přestřelce podlehla.

U19
FC Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905 3:1 (1:0)

Branky: 13. Vician, 74. Pak, 90. Houdek - 58. Koubek.
ŽK: Hlinák, Bielesz.
Bohemians Praha 1905: Roub - Ceccarelli, Straka, Lukeš, Jaroš (55. Kuchař) - Malý, Krunert, Le Tuan - Bielesz, Koubek (65. Gregor O.), Hlinák.
Hodnocení trenéra Daniela Kordy:"V 1. poločase měli domácí více nebezpečných akcí a po jedné z nich se ujali vedení. Po přestávce jsme zvýšili aktivitu a po rychle vyřešeném protiútoku jsme vyrovnali. Další vyloženou příležitost jsme neproměnili, a tak domácí po centru ze strany a po našem zaváhání vstřelili vítěznou branku."

U18
AC Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 5:3 (3:2)

Branky: 21. Vala P. (vl.), 42., 45. Tvaroh, 51. Štětina, 83. Ambler - 23. Procházka, 31. Vala D., 57. Procházka.
Bohemians Praha 1905: Zeman D. - Abrham, Vala P., Jirsa - Matoušek, Zeman V., Richter (46. Beran), Osmančík - Procházka, Vala D. (78. Moltaš), Peričevič (63. Horák).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta:"Na Spartě kluci sehráli dobrý zápas. Mít více klidu v zakončení, odjížděli by třeba s ještě zajímavějším výsledkem. Za pracovitost a neustálou snahu atakovat branku Sparty zaslouží pochvalu."

U17
FC Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:0)

Branka: 40. Uhmann (Lehovec, Turek).
ŽK: Plíšek, Lehovec.
Bohemians Praha 1905: Hejda - Plíšek, Marhoul, Dostál, Freisler (75. Dvořák) - Musil, Vaněk, Uhmann - Plíšek (48. Štěpánek F.), Turek (53. Pouzar), Štěpánek J. (70. Čakurda).
Hodnocení trenéra Jana Švimberského: "Do utkání jsme vstupovali po nepříjemné sérii utkaní bez vítězství, ale na naší hře to nebylo vidět. Byli jsme aktivní, velmi dobře jsme kombinovali a především byli zodpovědní v obranné činnosti. Díky tomu se nám povedlo přestát úvodní nápor soupeře, vyrovnat hru a ke konci poločasu převzít iniciativu a jít do vedení. Ve druhém poločase už jsme nebyli tolik aktivní a soupeř zcela převzal iniciativu. I přes tento fakt si Baník nevytvořil vážnější brankovou příležitost a tak jsme brali tři body za vítězství 1:0."

U16
AC Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 5:1 (3:1)

Branky: 15., 35., 75. Sejk, 28. Šilhart, 67. Freisinger - 40. Vacek.
Bohemians Praha 1905: Matějka - Vott (75. Kankara), Coňk, Kadlec, Spizzirri - Švestka (60. Sochor), Koutský, Novák, Vacek - Havránek, Keller (71. Hollmotz).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra:"Na půdě vedoucího celku soutěže, AC Sparty Praha, jsme odehráli velmi kvalitní utkání. Bohužel však s nulovým bodovým ziskem a navíc pěti inkasovanými brankami. Konečný výsledek 5:1 z mého pohledu neodpovídá průběhu hry, ale na druhou stranu musíme přiznat, že domácí celek ukázal kvalitu, především v řešení situací jeden na jednoho. I když jsme v prvním poločase hráli velmi dobrý fotbal a dostávali se do střeleckých příležitostí, branky padaly na druhé straně. Poločas skončil výsledkem 3:1. Druhá půle už neměla takové tempo jako půle první, nicméně domácí se ještě dvakrát prosadili, zatímco my jsme své náznaky šancí do zdárného cíle nedotáhli. Musíme se z rozhodujících momentů poučit a dále na sobě pracovat."

U15
Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec 0:1 (0:0)

Branka: 51. Vyčítal.
Bohemians Praha 1905: Všetečka - Panc (57.Janovský), Hodouš, Vaněk, Těšínský - Váňa, Müller (46. Hýsek), Lilling - Šimunič (22. Bukovaz), Muška (36. Peterka), Nekvasil.
Hodnocení trenéra Martina Lillinga: "Dnes jsme na domácím hřišti předvedli nejslabší výkon podzimu, hosté si zaslouženě odvezli všechny body. Nedařilo se nám herně, což se může stát, ale my jsme se hostům nedokázali vyrovnat ani v bojovnosti a nasazení, což je nepřípustné. Všude jsme byli o krok druzí, kazili jsme jednoduché přihrávky a tím, že nám až na Nekvasila dlouhodobě nefungují útoční hráči, nebylo se o co opřít. Do příštího utkání v Příbrami se musíme o 200% zlepšit, aby jsme se mohli
sami sobě podívat do očí."