Preview: Klokani nastoupí proti Olomouci

Další domácí zápas je za dveřmi, jak ho vyhlíží Martin Hašek?

Preview: Klokani nastoupí proti Olomouci

Klokany čeká druhý domácí zápas v řadě, tentokrát do Ďolíčku zamíří prvoligový nováček. Sigma Olomouc ovšem předvádí líbivý fotbal, a Bohemku tak nečeká vůbec lehký zápas. I proto budou potřebovat hráči vaši podporu přímo na stadionu. "Výsledky mají vynikající, jsou třetí v tabulce. Viděl jsem pár zápasů ze začátku sezony a to hráli výborně. Nečeká nás nic snadného," řekl v rozhovoru v novém díle PREVIEW záložník Martin Hašek ml.

Poslední výhru si připsala Bohemka se Sigmou v roce 2011, čeká tak na zisk tří bodů s tímto soupeřem již šest zápasů. "Tyto statistiky jsou zajímavé, ale mě to moc nezajímá. Já mám před sebou tento zápas a ten nemá nic společného s minulým ani předminulým ani s jakýmkoliv jiným zápasem," zareagoval s úsměvem na nepříznivou bilanci trenér Martin Hašek.

Utkání začíná již tuto sobotu v 18 hodin a vstupenky můžete kupovat na stránkách TICKETPORTAL.CZ nebo v den utkání na pokladnách stadionu. Přijďte podpořit Klokany přímo do Ďolíčku. Lístky se prodávají v cenovém rozpětí od 150 do 230 Kč. V předprodeji můžete navíc využít 50% slevu pro děti a seniory.

Bohemka TV