M-S Group hlavním partnerem utkání

Společnost se specializuje na odvoz suti a odpadu.

M-S Group hlavním partnerem utkání

Hlavním partnerem blížíčího se sobotního utkání se Sigmou Olomouc je společnost M-S Group, s. r. o. Firma, specializující se na odvoz suti a odpadu, vyjma odpadů nebezpečných. "Vzhledem k naší poloze v centru Prahy, kde máme deponii určenou ke sběru odpadů, jsme schopni vyřídit objednávky ve velmi krátkém časovém horizontu. Odvoz odpadu a další služby poskytujeme zejména pro zákazníky z Prahy a okolí," stojí na oficiálních webových stránkách společnosti.

Majitel firmy M-S Group je dlouholetý fanoušek klubu a s Bohemkou spolupracuje již druhým rokem. "Už děda hrál za Bohemku, já dlouhá léta také. Máme to v rodině," potvrzuje svůj dlouholetý vztah ke klubu Miloslav Slabý. "V současné době vyvážíme odpad v několika areálech, kde Bohemka působí, takže samozřejmě v Ďolíčku, v tréninkovém areálu v Uhříněvsi a také v areálech mládeže, v Hrdlořezích a na Loko Vršovice," upřesňuje podobu spolupráce Slabý. "Pro Spartu bych něco podobného nedělal," dodal s úsměvem na závěr majitel společnosti M-S Group.

Nejenomže se firma pana Miloslava Slabého stala hlavním partnerem utkání se Sigmou Olomouc, zároveň nabízí všem letošním permanentkářům a členům Družstva fanoušků Bohemians slevu u společnosti M-S Group. Internetové stránky naleznete ZDE. V případě zájmu můžete volat na dispečink: +420 775 205 445.