Bohemka TV: Kontrolovali jsme hru

Oba střelci nedělních branek hodnotí zápas pro klubovou televizi.

Bohemka TV: Kontrolovali jsme hru

Klokani si připsali další důležité tři body a jako první přišel zhodnotit zápas Jakub Nečas, autor vítězné trefy. "Bylo to strašně fyzicky náročné utkání," začal s hodnocením pro klubovou televizi. Po hodině hry rozhodl o vítězství Bohemians: "Dostal jsem přihrávku, šel jsem do souboje s Magerou a poté jsem prostřelil Vejmolu," stroze popsal svoji rozhodující trefu. A že ji neslavil? "Působil jsem tady v Boleslavi sice jen chvilku, ale odehrál jsem tady první ligové minuty. Za ten gól jsem samozřejmě šťastný, ale myslím si, že to bylo správné."

Bohemce se vstup do zápasu přitom ale příliš nepovedl: "Úplně ideální to nebylo, nepodařilo se nám vstoupit do utkání. Po nějakých patnácti minutách jsme kontrolovali hru a do ničeho jsme je nepustili," zakončil hodnocení Nečas.

První trefou otevřel skóre nedělní dohrávky odchovanec Antonín Vaníček. "Je to super, že jsme uhráli tři body," neskrýval radost. "Prvních deset minut nám to moc nešlo, byli jsme pod tlakem," viděl úvod zápasu podobně jako útočník Nečas. Pro talentovaného reprezentanta se jednalo o druhou ligovou trefu, stejně jako v utkání se Zlínem mu na ni přihrál střídající Reiter. "Gól jsem dal úplně stejně jako můj první. Ruda klasicky vymotal dva hráče a přihrál mi, já to měl už skoro do prázdné brány," nadálku poděkoval svému kamarádovi ze zálohy.

Oba rozhovory můžete vidět již nyní na Bohemka TV.

Bohemka TV