Zvolte nejlepšího hráče měsíce

Hlasování bylo na internetových stránkách právě spuštěno.

Zvolte nejlepšího hráče měsíce

I když je před Klokany ještě poslední zápas letošního roku, listopad se blíží ke svému konci. Bohemka odehrála v měsíci tři zápasy, a i když nastoupila proti druhé Olomouci, ambiciózní Mladé Boleslavi a severočeskému Slovanu Liberec, žádný soupeř ji nedokázal porazit. Nejenomže obstála výsledkově, ale v utkáních měla herní převahu. V nominaci za poslední měsíc jsou Martin Dostál, Tomáš Fryšták a Jakub Nečas.

Martin Dostál
Obránce Bohemians nechyběl v sezoně na hřišti ani jednu minutu a svými stabilními výkony uspokojuje i náročnější fanoušky Klokanů. Na Virtuálním Ďolíčku dostává po zápasech od fanoušků vysoké známky a řadí se k nejlépe hodnoceným hráčům zelenobílého celku. Po svém vítězství v minulém měsíci nemohl v nominaci opět chybět.

Tomáš Fryšták
I když se v Ďolíčku předvedli útočné týmy Sigmy a Slovanu, Fryšták kapituloval pouze jednou. Před inkasovanou brankou v utkání s Olomoucí neprve perfektně vychytal Chorého střelu, na Plškovu dorážku byl ale již krátký. V Mladé Boleslavi se zaskvěl při dorážce Mingazova, zachránil tak Klokanům všechny tři body. A naposledy v pátek se nedokázal prosadit žádný z hráčů soupeře a Fryšták si připsal další vychytanou nulu.

Jakub Nečas
Od trenéra Martina Haška dostal v útoku důvěru ve všech třech zápasech. Při jediném venkovním utkání v měsíci právě jeho aktivita rozhodla o výhře Bohemians, když se prohnal kolem mladoboleslavských stoperů a prostřelil Vejmolu. V utkání s Libercem se hnal několikrát do slibné příležitosti, ovšem buď ho zradil terén, nebo ho zastavil na poslední chvíli soupeř. Po jeho střele prolétl míč vápnem kolem brankové čáry.

Hlasovat můžete na hlavní stránce Virtuálního Ďolíčku v tomto týdnu. Výsledky zveřejníme a společně představíme hráče měsíce z mládeže i akademie Bohemians na Vánocích s Klokanem v sobotu 16. prosince v Ďolíčku.