U19: Klokani ovládli Memoriál dr. Václava Jíry

Svěřenci trenéra Jakuba Haranta nenašli na turnaji přemožitele.

U19: Klokani ovládli Memoriál dr. Václava Jíry

Na tradičním halovém turnaji zaznamenali hráči Bohemians výrazný úspěch, když se například v konkurenci Sparty a Slavie umístili na prvním místě, navíc všechny zápasy vyhráli a neztratili ani jeden bod. "Kluci k turnaji přistoupili na výbornou a zaslouženě vybojovali na domácím turnaji první místo. Turnajem prošli bez ztráty bodu a na týmových i individuálních výkonech bylo vidět, jak moc chtějí každý zápas vyhrát," liboval si trenér Jakub Harant, šéftrenér dorosteneckých týmů Bohemians.

Turnaj otevřeli mladí Klokani zápasem s Meteorem, který vyhráli 4:3. Druhý zvládli výraznějším rozdílem a Teplice přímo přejeli vysoko 10:2. Poté následovala série tří derby zápasů se Spartou, Slavií a Duklou. "Vynikající byly zejména dva momenty. Obrat v posledních minutách zápasu se Slavií z 1:4 na 5:4 a odpracovaný poslední zápas s Duklou, i když vítezství v turnaji už měli kluci v kapse," poukázal na tyto zápasy i trenér Harant. Derby se Spartou zvládli Klokani, když se trefili hned sedmkrát (7:4) a poslední utkání s Duklou vyhráli 4:2.

"V zimní přípravě budeme pracovat na tom, aby se pohoda z haly přesunula i na velké hřiště," naznačil trenér, kde bude důležitější sbírat body za výhry.

Bohemians reprezentovali na turnaji tito hráči: Michal Beran, Lukáš Bielesz, Michal Douděra, Ondřej Gregor, Vojtěch Hlinák, Matěj Koubek, Robin Procházka, David Roub, Ondřej Straka, Patrik Vala, Vladimír Zeman,