Plán zimní přípravy

Bohemka začne 8. ledna, na soustředění poletí do Turecka a generálku odehraje v Ďolíčku!

Plán zimní přípravy

Svěřenci trenéra Martina Haška odstartují zimní přípravu až 8. ledna v Uhříněvsi. Z důvodu prosincového týdenního tréninkového cyklu se jim dovolená posunula právě o týden. V tréninkovém areálu na kraji Prahy se tedy budou realizačnímu týmu hlásit hráči až ve druhém lednovém týdnu. Na Klokany čeká opět tradiční zimní turnaj, na soustředění odletí tradičně do Turecka, ovšem generálku na ligu odehraje Bohemka v Ďolíčku.

Hráči po individuální přípravě nastoupí v pondělí 8. ledna do tréninku v areálu v Uhříněvsi. Hned v úterý je čekají testy na FTVS. Bohemka se i letos přihlásila do zimní Tipsport ligy, ve skupině na Vyšehradě ji čekají druholigoví soupeři. V sobotu 13. ledna nastoupí proti Táborsku, v úterý 16. ledna proti Varnsdorfu a skupinu zakončí v sobotu 20. ledna proti Olympii. Závěrečné zápasy o umístění jsou na programu v následujícím týdnu, Final Four se odehraje ve středu a čtvrtek 24. a 25. ledna.

Do Turecka odletí tým hned v pátek 26. ledna, své zázemí naleznou Klokani opět v oblíbeném letovisku v Laře. V plánu jsou tři mezinárodní zápasy a v současné době probíhá poslední jednání. Změnou ovšem je, že generálku odehrají hráči Bohemians doma v Ďolíčku. Do Vršovic přijede soupeř ze Slovenska, v sobotu 10. února nastoupí v odpoledních hodinách na našem stadionu Ružomberok. Konkrétní čas je stále v jednání. O týden později již začne jarní část HET ligy, Bohemka zahájí soutěž doma se Zbrojovkou.

Plán zimní přípravy 2018
PO - 8. ledna - zahájení přípravy
ÚT - 9. ledna - testy na FTVS
SO - 13. ledna - 11:00 FC MAS Táborsko (Vyšehrad)
ÚT - 16. ledna - 11:00 FK Varnsdorf (Vyšehrad)
SO - 20. ledna - 11:00 FK Olympia Praha (Vyšehrad)
ST - 24. ledna - zápas o umístění / Final Four (místo upřesníme / Vyšehrad)
ČT - 25. ledna - Final Four (Vyšehrad)
PÁ - 26. ledna - odlet na soustředění, Turecko (Lara)
NE - 28. ledna - FK Rubin Kazaň (Turecko)
ST - 31. ledna - Gabala FK (Anlatya, Turecko)
SO - 3. února - soupeř v jednání (Turecko)
NE - 4. února - přílet ze soustředění, Turecko (Lara)
SO - 10. února - čas v jednání - MFK Ružomberok (Ďolíček)