Výzva DFB k žalobám na Střížkov kvůli ceně lístků

Družstvo fanoušků Bohemians chce pomoci příznivcům při ochraně práv spotřebitele.

 Při stanovení ceny vstupenek na zápas se Střížkovem a jejich prodeji došlo k diskriminaci fanoušků Bohemians 1905, protože fanoušci Střížkova měli na zápas vstup zdarma. Každý fanoušek má možnost požadovat po Střížkovu vrácení celé nebo části ceny vstupného a tento nárok uplatnit nekalosoutěžní žalobou. Družstvo fanoušků Bohemians chce v této věci příznivcům Bohemky pomoci, protože jedna z funkcí DFB je i ochrana fanoušků jako spotřebitelů. Podrobnější informace budou sděleny v Ďolíčku při pohárovém zápase s Libercem dne 7. října 2009 nebo při ligovém zápase se Slováckem dne 18. října 2009 u informačního místa, které bude umístěno na náměstíčku v zeleném stanu. Při utkání s Libercem bude stánek fungovat od 17 hodin.

Žádáme všechny fanoušky, aby

1. přinesli lístek zakoupený na zápas se Střížkovem k informačnímu stánku,
2. předali lístek a kontaktní údaje – jméno, příjmení, adresu, telefon, e-mail (nejlépe dopředu napsané na samostatném listu papíru),
3. pokud budou souhlasit s podáním žaloby na Střížkov, podepsali plnou moc, jejíž formulář bude nachystán u informačního stánku.

Mimo shora uvedené termíny zápasů je vše možné vyřídit na sekretariátu klubu každé říjnové pondělí a úterý od 9 do 16 hodin.