Detail uživatele diskuzního fóra - TomBP

Datum prvního příspěvku
13.04.2014
Celkový počet příspěvků
332
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 307
Ptejte se vedení Bohemky 23
Online chat s vedením 2
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
mZ3aDpen 162
5ZB1hAUr 56
j/VYzwuU 41
auWnLohh 11
KBIDP/8i 4
57Z/g+3M 2 AFK11
oiNbiKkQ 2
OLlpYBdS 1
1jknITPj 1
WzSHHp5c 1
EIe6OlpB 1
0je1JaZS 1
MCeaBEWs 1 poustmen
tZ/KtYyi 1
AirB4S6J 1
pzA8SkVR 1
RwsOsQMU 1
GzEsXY/X 1
Sx6qp61n 1
bUENQqIA 1
5UWRFh7r 1
gxfU0vBN 1
6wFgu9pb 1
WLQj95gO 1
/QAMZ2bb 1
C0Bzr4yI 1 sasek
jybvDtUS 1 Lamas
r8FgmrA+ 1
fGS+t5Xx 1
DQiGX84X 1
77Sh7ROK 1 poustmen, Hrubajz
M/xcQSUh 1
vO8/xcxs 1

Je zajímavé si porovnávat soupisky na poslední straně Klokana. Nikdo nemá více hráčů než my. Sparta, která většinu sezóny hraje evropský pohár, Český pohár i ligu má o 5 hráčů méně. Nebylo by lepší se soustředit také trochu na kvalitu než jen na kvantitu? Mít kádr třeba o 7 hráčů chudší, ale hráčů, kteří předtím netrpěli na dlouhodobá zranění a mají určitou kvalitu. Finančně by to vyšlo na stejno. Chybí i nějací zajímavý hráči tmavé pleti atd.

Rok se tady řeší smlouva pro Puškáče a pak zjistíme, že smlouvu nemá podepsanou náš kapitán. Teď už je ve lhůtě, kdy může podepsat komukoliv a nic proti tomu nemůžeme dělat. Je to slušný kluk a Bohemák, takže je sportovní ředitel asi v klidu. Ale je to opravdu velmi zvláštní přístup. 

S rostoucími příjmy do ligy do toho začnou i ostatní týmy pořádně šlapat a pokud budeme takhle fungovat, brzy to nemusí stačit.

Chtělo by to něco napsat k zápasu, ale trenér to na tiskovkách většinou přesně vystihne. Dnes určitě také. 

Snad jenom, proč po strašidelném výkonu v minulém kole opět nastoupil Hála v základu? Trenérovi se za tuhle nepochopitelnou důvěru odvděčil téměř stejným představením. U Křapky je to ovšem standard a podobných gólů už přes něj šlo spoustu. Od něj asi víc čekat nemůžeme a pokud se chceme někam posunout, musí na jeho postu být někdo jiný, lepší.

Dneska náš nejhorší výkon na jaře. Úplná katastrofa byl Hála, kterého to vůbec nebavilo. Celý zápas jenom vyklusaval a pokud se k němu dostal balón, hned ho odevzdal soupeři. Jakto že ho tam nechali 84 minut???

Beran proti Jablonci výbornej. Odčinil to co provedl ve Zlíně. Jen tak dál.

Erik bojuje o Euro. Včera by na něj Haraslin neměl. Hattrick příští týden by mu mohl pomoci.

Hoši od vedle opět nenechávají před derby nic náhodě, takže rozhodčí snad vyžlutil i uklízečky co potkal na chodbě. Někoho ze sestavy tím dostal, ale kádr máme širokej, takže nás to nerozhodí.

Někdy je lepší kratičká statistika našich dvou ofenzivních záložníků než tisíc slov. Robert Hrubý 23 zápasů, 1618 minut, bilance 0 - 1. Michal Beran 22 zápasů, 1428 minut, bilance 0 - 1. Ve Zlíně se předvedli oba. Každý zavinil po jednom góle. Hrubý je takový náš trest za to, že jsme nedali smlouvu Honzovi Morávkovi, který by se nám teď ohromně hodil, ale jeho smlouvu dostal právě on.

Nejmenší střízlík v lize, který ze všech soubojů odlítá jak papírový drak, se rozhodne tělem odstavit dvoumetrového chlapa. To je podobné, jako když dřeváci z obrany Sparty chtěli hrát ťukes na Anfieldu. Těžko k uvěření. Druhý borec se zase v šestnátce k míči točí bokem a zavírá oči. To snad nebylo k vidění včera ani v Měcholupech.

Herně byly druhé poločasy v Olomouci i v Ostravě již na úrovni loňského jara. Jenom tyto úseky roztáhnout i na první poločas a může to být zítra nádherná podívaná.

Pokud nám soupeř úmyslně zlikviduje jednoho z nejlepších hráčů a rozhodčí se tomu jenom směje, měli by vzít spravedlnost do svých rukou ostatní hráči, klidně i za cenu žluté nebo červené karty. Jinak se nám to bude dít i v budoucnu.

Hrozný výkon od Kovaříka. První gól po jeho zbytečné ztrátě a nesmyslném kličkování směrem k vlastní bráně. Sice asi s drobným faulem, ale to se Plzni nepíská. Druhý gól, zcela volný hráč v jeho prostoru a on tam pobíhá někde před gólmanem na malém vápně. Už minule přes něj ten Čmelík centroval a střílel, jak chtěl. Do budoucna už by si mohl odpočinout na lavičce, pokud tedy vůbec máme někoho místo něj. O poločase se nám rozcvičovalo pět útočníků (ofenzivních hráčů) a jeden obránce. A nikdo další. Doplnění kádru se tentokrát úplně nepovedlo.

Jestli pantáta opravdu zrealizuje celkovou rekonstrukci Ďolíčku, tak se navěky zapíše zlatým písmem do historie Vršovic, stejně jako pan Danner. Pro rozvoj klubu by asi s ohledem na možnou kapacitu, komerční prostory pro investory i další věci, bylo lepší stavět na zelené louce, ale jakákoliv varianta, která se podaří, bude pro Bohemku výhra.

Od radnice se žádná pomoc čekat nedá. Podpora sportu v Praze je katastrofální a to se samozřejmě netýká jenom nás. Na druhou stranu například Sparta dostala téměř zdarma k užívání celý spartakiádní stadión na Strahově a nyní by, také zdarma, měla dostat další prostory na Strahově pro výstavbu svého nového stadionu. To je určitě dobře, ale proč by pozemek pro nový stadion nemohla dostat také Bohemka?