Detail uživatele diskuzního fóra - jura

Datum prvního příspěvku
04.09.2006
Celkový počet příspěvků
1254
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1139
Ptejte se vedení Bohemky 80
Online chat s vedením 2
Družstvo fanoušků Bohemians 3
Tlachy a kecy 10
Jiná komunita 1
Bug Reporting 8
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
WZwjNybq 32 sektor1905.cz, Sektor1905.cz
yuFza0sw 4
+W455eaQ 2
uooTXuF+ 1 Sektor1905.cz
Dg2xRkoO 1
gRx1AoDz 1
ZvOjF3Zk 1

Fan1905 napsal:

Choreo a bubny pomáhají atmosféře a čoudy zdržují hru a pomáhají soupeři (použití v davu škodí zdraví a je už to i problém právní). Kdo se nechodí jen vyřádit a má Bohemku rád vše pochopí ...

Sparta to omezila tak, že se jejich ultras v neděli proti Karviné v 87. minutě pod plachtou převlékli a v 90. minutě odpálili odhadem 20 červených rací. Máte prosím ještě nějaký další příklad, kde to dobře funguje? Díky moc :)

agentj23 napsal:

Trochu mě mrzí to "zbylých cca  4tisice diváků, co aktivně nefandili". Major Terazky by se zeptal "A čo vy si predstavujetě pod tým aktivně nefandili?", já mám za to, že fandí i ti, co nenatahují transparenty ...

Nevím, co major Terazky, ale já si pod tím krom transparentů, chorea i pyra představují zejména 90ti minutové fandění bez ohledu na stav a průběh zápasu, treba jak to bylo v Norsku nebo na Letné. Pokud jsi na stadionu vcera byl, tak jsi ten rozdíl v supportu i oproti standardním zápasům v Ďolíčku, musel cítit a to to byl od našeho týmu nejlepší výkon sezony a průběh nahrával dobré atmosféře. Já si vážím každého fanouška, i toho co se proste jen přijde podívat na fotbal. Je to každého volba, jestli bude sedět mlčky na tribune nebo bouřit na plotě v kotli (či obráceně;). A přijde mi tak nefér vyčítat GWF, že včera "fandili" úplně stejně, jak drtivá většina fanoušků na stadionu a davat to do roviny, že nepodporují klub a hráče. To je prece nesmysl. 

Jestli je tohle přehnaná reakce ve fotbalovém světě ultras, tak jsem za posledních cca 20 let nic nepochopil. :) Čteš v tom jejich prohlášení něco, co tam já teda nevidím a pouze o pyru to také není. (navíc petardy nerovná se pyro, takže účelové překroucení?). GWF přišli na fotbal, do kabiny svoje rozhodnutí dali předem vědět prostřednictvím zprávy (měl jsem možnost ji číst po utkání) a v ní vyjádřili  trenérovi a hráčům podporu bez ohledu na výsledek a poděkovali za dosavadní práci. Podpořili tým úplně stejně, jako zbylých cca  4tisice diváků, co aktivně nefandili. Uznání těm, co se snažili, ale ruku na srdce, bez organizace to stojí za prd. 

berjir napsal:

A přestane pak Slavii chodit Tribuna Sever?

Věř tomu, že kdyby Slavia sáhla Tribuně sever na přípravu choreí a pyrotechniku, tak by reakce jejich ultras a dalších aktivních byla úplně někde jinde, než vypuštění organizovaného supportu na jednom zápase... Jasný, že ti Tvrdík veřejně nebude tvrdit, že pyro schvaluje, ale pochopil, že v nějaké míře ho v Edenu bude mít vždycky. Jestli tu scenu alespoň trochu sledujes, tak sis mohl všimnout , že zrovna prospěchář Tvrdík velmi chytře s fanoušky pracuje - sdílí jejich chorea (a pokud zmrdi z UEFA udrží trend, tak Slavia za super choreo 1968 dostane asi řádnej flastr), zveřejňuje jejich číslo choreofondu, povoluje TS  stánek v jejich fanzoně, otevřený TS store na stadionu i mimo dny utkání a tak bych mohl pokračovat. Proč by to dělal, kdyby z toho Slavia jako klub neměla prospěch? A u nás se obchází člověk z klubu, kterého evidentně nasi ultras respektují za dobu jejich spolupráce a se kterým by pravděpodobně dokázali najít řeč. Nechápu to. 

rio napo napsal:

Za vyjádřením p. Jakubowicze stojím a má v něm moji plnou podporu. Navíc jsem si jistý, že nejen moji, ale valné části všech fanoušků na stadionu. Ten dým se Slováckem (pyro vypadá jinak) byl ubohost ...

Pochytat, zavřít, upálit! Znegovali krásnej zápas, jsme mohli i vyhrát... no, ale nevypadalo to. Mám pocit, že zažíváme déjà vu.