Detail uživatele diskuzního fóra - panasonik13

Datum prvního příspěvku
30.09.2009
Celkový počet příspěvků
85
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 76
Ptejte se vedení Bohemky 3
Online chat s vedením 1
Tlachy a kecy 5
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
T7zkkaFS 14
W+ciJR2r 8
LrK9Lr1Q 2
mvURFhEh 2
pQLyHEa/ 2
f5Jor50Z 2
DoMZMniS 1
FJ580TmW 1
K3Anuf5l 1
xeT1G29e 1
/IgbORpI 1
5x8wK0SZ 1
2faM/chq 1
umVcqLQ6 1
hym4BWhU 1

petr.koukal napsal:

Jakub Šiman přišel jako brankář pro B tým. Jeho představení proběhne dle interní dohody později, před startem ČFL.

Děkuji

Tak Jakub Šiman už  chytal zápas za Bečko ale k jeho přestupu   nikde ani čárka

Ještě na začátku ledna se spekulovalo, že by nigerijský útočník Victory Beniangba (20) mohl zamířit z belgického Genku do české ligy. Zde o něj projevily zájem především dva kluby – https://infotbal.cz/fortuna-liga/jablonec/" target="_blank">Jablonec a https://infotbal.cz/fortuna-liga/bohemians/" target="_blank">Bohemians. Proč jednání dopadla?

Podle informací inFotbal.cz potenciální transfer shodily požadavky Genku, na které odmítli čeští zájemci přistoupit.

Belgický klub nechtěl Beniangbu uvolnit na hostování a trval na tvrdém prodeji. Ten by ale nestál malé peníze – a Jablonec ani Bohemians nechtěli jít do rizika. Hráče si chtěli během jara vyzkoušet a v létě na něj případně uplatnit opci.

I když se nedá vyloučit zdaleka nic, dokud se neuzavře v Česku přestupové okno, k transferu s velkou pravděpodobností nakonec nedojde.

JaraBV napsal:

Spíš mě zajímá, co ten Huf..

9.1 na strankach  Fc Pardubice rozhovor z Hufem

V pondělí začala zimní příprava pardubického „áčka.“ Mluvil jsi před jejím startem s pardubickými trenéry o své roli v týmu?

Před začátkem přípravy na jarní část sezóny jsem mluvil s více lidmi z klubu. Pořád je to v řešení. Uvidíme, jestli na jaře budu působit v Pardubicích, v Chrudimi nebo někde úplně jinde. Všechno je zatím otevřené.

Záložník Jakub Považanec (32), který byl vyškrtnut z ligové soupisky Jablonce a zařazen na přestupní listinu, by mohl zůstat v české lize. Údajně o něj projevily zájem tři kluby – Bohemians, Slovan Liberec a České Budějovice. Ve hře je také návrat na Slovensko, ale i jiné zem

Hronek měl svolení najít si nový klub. „Sešívaní“ nejprve preferovali trvalý prodej hráče, ale nenašel se kupec, který by dokázal splnit podmínky Slavie či samotného hráče. Proto přišla na řadu varianta s hostováním.

Zájem měli i Bohemians, kteří se tím netajili, ale Teplice byly zjevně rychlejší a přesnější ve splnění všech podmínek transferu.