Příspěvek Diskuzního fóra

vine napsal:

Ahoj Sváťo, já tady nechci prohlubovat blbou náladu, je pravděpodobný, že kdyby se poslední dvě tři utkání zvítězilo, tak tu nikdo kvůli vstupu na pohár neremcá, ale možná právě proto, že výsledky nejsou radostný, tak ...

Ahoj, to s tím čárovým kódem jsem si myslel taky. Bohužel to nejde. Ten čárový kód funguje jen jako propustka do celkového předprodejového systému, ale nelze v tuto chvíli provázat s konkrétním místem dané permice. Což je hlavní smysl tohoto opatření, aby si mohl každý permanentkář koupit lístek na své místo. Udělat to tak, aby měl po zadání čár. kódu uživatel přístup pouze právě na své místo, nyní nejde. Proto se to zajišťuje jen osobní kontrolou obsluhy ve fanshopu. Navíc když ty kódy fungují jako klíč k celkovému odblokování prodeje, potom by se zase k možnosti koupě lístku přes Ticketportal nedostal vůbec nikdo, kdo permici nebo průkaz DFB nemá.

Stejně tak nejsme schopni se současným technickým zázemím prodávat na pokladnách zlevněné vstupenky. Ani běžné slevy pro důchodce či děti. Nemáme tam tiskárny, pokladní mají předtištěný blok plnocenných vstupenek, nelze s nimi tedy nijak manipulovat stran změny ceny. Příklad: přijde táta se synem, chtěl by poloviční lístek. Když někam na tribunu natisknete určité množství zlevněných vstupenek, tak mu můžete říct: pro vás mám už jen na A5, poloviční už zbývá jen na A1. Nebo: bude třeba vyprodáno jako teď na Plzeň, přesto nám zbude třeba sto plonkových polovičních vstupenek, které už nikomu neprodáme, a za vraty sto lidí, kteří by se chtěli na tribunu dostat na plnocennou. Takhle to prostě bohužel nejde.

Tohle už se snad brzy změní, rádi bychom nejpozději od nového roku 2018 měli pokladny s vlastní tiskárnou. Bude to nutné opatření i vzhledem k nutnosti EET na vstupenky. Potom už to nebude problém.

PS: ve výjimečných případech, kdy bude chtít třeba mimopražský permanentkář zajistit lístek se slevou na své místo, ale nemůže si pro něj dojet do fanshopu, nechť se mi ozve na mail svatoslav.bata@bohemians1905.cz a pokud se nebude jednat o desítky lidí, nějak to snad vymyslíme.