Příspěvek Diskuzního fóra

RMCF napsal:

Dobrý den pane Držmíšku,   Mám na Vás několik otázek a doufám ,že mi na ně postupně odpovíte:   1) Jak se Vám jako sportovnímu řediteli pracuje v prostředí, kde nedostanete žádnou korunu na přestupy a jste tak odkázán ...

Dobrý den, pokusím se postupně odpovědět.

Do Bohemky jsem přicházel s tím, že jsem plně věděl, v jakých možnostech se tu pracuje. Moje vize zůstává v podstatě pořád stejná - příchod vlastních, pokud možno talentovaných mladých hráčů, kteří se během nějaké doby stanou žádaným zbožím. K tomu je potřeba zkušená osa týmu a v některých případech se podaří složit dobré mužstvo i za rozumné peníze. Na příchod nadstandardních rozdílových hráčů však Bohemka pořád připravena není, ale myslím, že i v tomhle se snažíme jít postupnými kroky dopředu, čehož je případ transfer Dominika Maška.

Co se týče reinvestice a budgetu na přestupy, myslím, že již bylo zodpovězeno.

Věřím tomu, že v letním přestupním termínu otázku vlastního útočníka a brankáře vyřešíme. Plně si uvědomuji, že to jsou klíčová místa naší sestavy.

Styl rozestavení je nyní plně v kompetenci trenéra Haška, stejně jako zapojení našich mladých nadějí. Myslím ale , že v současné době je zapojení našich mladých hráčů  na maximální možné úrovni. Záleží jen na každém z nich, jestli se svou výkonností udrží v kádru i pro příští soutěžní ročník.

Otázku končících hráčů budu diskutovat s trenérem po nějakém čase, kdy bude v Bohemce působit a sám si udělá vlastní obrázek o našem týmu.

Statistiky používám, ale nejsem notebookový manažer. Rád vidím hráče naživo.