Příspěvek Diskuzního fóra

paxel napsal:

Chtěl bych, vážené vedení, slyšet, jaké důsledky vyvodíte z domácího výbuchu se Zlínem. Dost možná nás tento průšvih může stát prvoligovou příslušnost. Jak je možné, že vedení není schopno před začátkem jara naší největší posile ...

Dobrý den, situace je nyní po tomto nevydařeném zápase skutečně nedobrá, ty body jsme nutně potřebovali. Je špatné, že se zápas nepovedl, ale zajíci se mají počítat až po honu a to je v našem případě 30. ligové kolo. Hráčům nepomůže žádný postih, naopak potřebují získat klid a co možná nejlépe se připravit na další zápas o šest bodů v Liberci. 

Otázku "jak je možné, že..." jsem tu myslím už popsal.. Bylo by to asi na dlouho probrat všechny detaily.. Mohlo se stát, že by se podařilo o týden či dva dříve sehnat Kabajevovi nový byt, ale nepodařilo se. Třeba by to znamenalo, že by dnes už vízum měl. Dále se stalo, že Kabajevovi chyběl jeden estonský dokument, jehož vyřízení také znamenalo další zdržení pár dnů a nutnou cestu do Estonska. Nicméně mimo to se snaží sportovní vedení využít všech i "neoficiálních" možností, jak dosáhnout cíle. Nežijte prosím v představě, že sedíme uťáple v koutě a čekáme, až někde z úřadů vypadne papír, protože tak to opravdu není.