Příspěvek Diskuzního fóra

klokan72 napsal:

Když to tady čtu, myslím, že na ústředí Bohemky mají kalendář stále nastaven na 1. dubna a vyžívají se na fanoušcích v aprílových žertících. Kaprliga je přece profesionální soutěž, takže by v ní měly působit ...

Bez znalostí bližších souvislostí je lehké takto kritizovat. Přitom kritika je to leckdy oprávněná, nicméně zase nemíchejte vše dohromady. Co má třeba management klubu společného s převodem stadionu? Bohemka není vůbec smluvní stranou a s přípravou podkladů pro přepis nemáme nic společného. 

Je jasné, že podmínky klubu fanouška nemusí zajímat, protože toho zajímá jen výsledky a zážitky, které si odnese ze zápasu. Na druhou stranu, pokud je člověk mladší a nepamatuje osmdesátky jako já, tak zažil jednu opravdu podařenou ligovou sezónu, která však vlastně dovedla klub ke krachu. A jinak je to pořád stejný a dá se říct, že když vezmu letošní mužstvo z pohledu dvaceti let nazpět, jsme na tom vlastně skoro nejlépe. To je realita. A nemyslím si proto, že by v Bohemce špatně fungovala schopnost přivést hráče. Sportovnímu vedení jeho pozici nijak nezávidím. Ani Sparta nemá hráče, na kterého si ukáže a nedomluví se s každou posilou, kterou by chtěla. A my Sparta nejsme. Může se to zdát jako přizdisráčský přístup, chápu. Ale je to krušná realita. 

Btw: pro odlehčení, já ani nevím, já jsem živého Katařana v životě neviděl :)