Příspěvek Diskuzního fóra

Konec dobrý, všechno dobré. Nemyslím si, že jsme měli tak špatný mančaft. Podle mě mohl hrát v pohodě střed tabulky, což se na podzim také dělo. Ale najednou začal v zimě Koubek aplikovat destruktivní antifotbal na milión obránců. K tomu se mu ještě podařilo rozeštvat zkušenější hráče a rázem bylo po pohodové sezóně. Většinu jara jsme sledovali příšerný fotbal téměř bez bodů. A možná jsem i rád, že tento druh fotbalu body nepřináší.

Vypadá to, že trenér Hašek přinesl do mužstva dobrou atmosféru, na druhou stranu, asi zásluhou nezkušenosti, nedokázal dobře kluky připravit na zápasy se Zlínem a v Liberci, kde jsme vždy první poločasy prospali. Na druhou půli se Slávií dokonce oprášil Koubkovu zrůdnost. To nás stálo taky pár bodů, ale to už je teď jedno.

Neočekávám žádné velké posily, jen bych si přál, aby se konečně podařilo stabilizovat kádr. Kdyby třeba odešel jej jeden borec a peníze se použily na udržení toho zbytku. A samozřejmě nejlíp do ciziny, abychom ho nemuseli vidět v nějakém konkurenčním dresu.

Jsem zvědavý, jestli budeme kupovat Berkovce. Je to trochu na riziko, jelikož svojí kariéru z poloviny promarodil a do budoucna to asi nebude jiné. Ale je to dobrý gólman a díky tomuto handicapu asi bude za rozumné peníze. A nakonec je vidět, že v kombinaci s Fryštákem se to dá zvládnout.