Příspěvek Diskuzního fóra

Dobrý večer klokani.

Uplynulý víkend se dá směle označit, jako úspěšný. V neděli byl k vidění parádní výkon hráčů na hřišti a zelenobílého kotle v ochozech.  V sobotu proběhla opět vydařená úklidová brigáda v Ďolíčku, které se zúčastnilo 34 Kůrou zapsaných dříčů. O pitný režim se v nehorázném vedru staral pan Suchý v kiosku. O zasloužené remíze se napsalo mnoho, tak si dovolím pár řádek k sobotní akci v Ďolíčku.

 Stručný soupis provedených prací:Naplnění dvou velkoprostorových kontejnerů bio+komunál. Vyčistění kotle, náměstíčka, okolí stadionu a koryta Botiče od náletových rostlin. Vysekání škvárověho parkoviště. Demontáž sítě v kotli.Umytí sedadel na tribuně A.Zasypání děr za sedadly na tribuně C. (máme naplánováno konečné řešení - zabetonování, vč.armatur a kari sítě, ale to až na příští akci)Opravy nátěrů v ulici Sportovní a taky poškozené tabule "Ďolíček nedáme". Velké úsilí si vyžádalo vyklizení prostoru mezi kotlem a tribunou. Odstranění šesti holubích hnízd z ocelových konstrukcí nad ochozem hlavní tribuny Pracovalo se v úmorném vedru od 8,00 do 17,00 hod.DFB děkuje za přistavené kontejnery. DFB děkuje všem, kdo v sobotu a dalších dnech přiložili ruku k dílu. Martin Kurka napsal 33 jmen a přezdívek, které se pokusím rozluštit a přepsat na VD. Pokud jsem někoho opomenul, tak se tímto omlouvám. 

Brigádníci:Hany,Stejny,Vova,Naďa Zajko,Packa,Václav Francouz,Daniel Král,Michaela Kopačková,Sváťa Baťa,Michal Rejzek,Peter Dóli,Jan Malý,Jaroslav Bačkur,Karel Novotný ,Ondra Novotný,Lukáš Halfar,Robin Stron,Milan Boubín,Andrij,Ludva,Kolja ,Ruslan,Slavík,Kůra,Ivana Hrubá,Václav Hrnčířík,Jožo Sijoz,Budil,Marcela Sedláčková,Otakar Jaklíček,Jura,Bohemák Ondra,Iva Johanidesová,Barbora Černoušková


Ještě jednou dík a nashle v Ďolíčku s Karvinou - budou 3 body!