Příspěvek Diskuzního fóra

Lombardos napsal:

Tak ještě tátu Holase rozhejbat s tou jeho evidencí... A pak! Kdy bude kelímek s nejstarším střelcem první českomoravské ligy v kopané ? Tondu a Karolka už mám.

Hele maskote, bejvalej ;), nech Michala v klidu. Jsme rádi, že tu agendu vede. Je to šílená piplačka. Vyžaduje to opravdu hodně hodin práce a soustředění. Michal to zcela jistě dožene, jen co bude mít trochu volného času.  

Je fajn,  že se sběratelé Tvého formátu zajímají o naše nové vratné kelímky. Zrovna teď máme "ve výrobě" dva, možná i tři nové kousky (záleží na pořizovací ceně od NickNacku). Budou to opravdové legendy Bohemky, reprezentanti ČSSR a naši velcí oblíbenci. Dále máme rozpracované další "Bohemácké notičky". Financování nových kelímků je kryto z peněz DFB a partnerů, proto musíme být ve výrobě zodpovědní. Znamená to držet si patřičný počet kelímků (10-15tis.) a teprve v případě, že se zásoba tenčí vyrobit další. Výroba trvá až dva měsíce, tak je třeba plánovat. Mít na skladě 25000-30000 ks nám, ani "kelímkovému byznysu" moc nepomůže. Potřebujeme provozní peníze na přepravu, mytí, sušení a skladování. Náklady na výrobu nových Vratných kelímků nikdy nesmí finančně ohrozit hlavní činnost DFB - podporu Bohemky. Zrovna dnes posíláme Bohemce na účet dalších 250tis.kaček. Letos už je to celkem "půl mega" a to je už slušnej balík zhmotněné Bohemácké lásky ;)