Příspěvek Diskuzního fóra

Cavalera napsal:

Prosím trenéra o komentář k nedostatečně fyzické připravenosti většiny hráčů B1905. Jediný hráč schopný založit útok, Jirásek od 60 min nemůže. Kabajev a dalsi taktéž. Zarážející je to obzvláště u střídajícího Reitera a Teteha... Mašek je ...

Vlašim je týmem, který v tomto duchu rychlosti a fyzické připravenosti vedl právě trenér Hašek. Věřme tedy, že i v Bohemce bude mít jeho práce stejné výsledky. Např. Jirásek má své objektivní fyzické limity, které se jen velmi těžko někam výš posunou. U ostatních je to o vůli se kousnout a lépe se fyzicky připravit. Není to však záležitost jednoho měsíce dostat tým do takové kondice, to musí být dlouhodobá práce trenérů a fyzioterapeutů. Bohemka chce jít tímto směrem, čemuž nasvědčuje i nedávné rozšíření realizačního týmu právě o pozice, které mají fyzickou kondici mužstva na starosti.

PS: prací trenéra není odpovídat na fóru fanouškům. Zodpovídá se sportovnímu řediteli a skrz něj jsou potom přenášeny závěry sportovního úseku i sem. Proto jsou komentáře začínající slovy "prosím trenéra o komentář" zbytečné, děkuji za pochopení.