#BOHSLO
Bohemians Praha 1905
1:0 (0:0)
1.FC Slovácko
sobota 9. září 2017 17:00
Branka
64. Hašek.
Rozhodčí
Matějček - Dobrovolný, Antoníček.
ŽK
Kocič (Bohemians).
Diváků
4 041.
Bohemians Praha 1905
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič - Jindřišek, Jirásek (85. Luts) - Reiter (55. Tetteh), Hašek, Bartek - Nečas (76. Mašek).
1.FC Slovácko
Heča - Reinberk, Hofmann, Šimko, Divíšek - Sadílek (69. Kubala), Daníček - Navrátil, Machalík (87. Břečka), Havlík - Zajíc (62. Petr).
Místo zápasu
Ďolíček

Reporáž

Po reprezentační pauze do Ďolíčku zavítalo Slovácko. Na lavičku náhradníků usedli i uzdravený Luts s Tettehem. Hned po pěti minutách přišla první šance. Jirásek ve středu hřiště hezky zakombinoval s Haškem. Hašek roztáhl hru ještě doprava na nabíhajícího Dostála. Ten z hranice vápna vyslal na Heču prudkou ránu, ale brankář Slovácka míč vyrazil na rohový kop. Před uplynutím úvodních patnácti minut mělo šanci i Slovácko. K centru ze standardní situaci se dostal na zadní tyči Hofmann. Jeho střela letěla nad branku.

Bohemka odpověděla další příležitostí. Hašek si navedl míč na střed a prostrčil balón do uličky Reiterovi. Křídelník Klokanů naservíroval míč před branku Bartkovi, ale ten svým pokusem netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Hráči Bohemians pokračovali v útočení. Další centr Jiráska z rohového kopu si našel Bartek, ale hlavičkou mířil vedle. Z rohu si šanci vypracovalo i Slovácko. V šestnáctce se k balónu protlačil Hofmann. Zakončil přízemní střelou, která už letěla za Fryštáka do sítě. Na malém vápně ještě jako zaskakující brankář zvládl zasáhnout Šmíd a odkopl míč pryč od branky.

Před poločasem se blýskl individuální akcí Reiter. S míčem se prokličkoval přes dva protihráče. Zpoza vápna vystřelil hezky na zadní tyč, ovšem i tento pokus o kousek minul pravou tyč hostující svatyně. O další minutu později vyvezl míč až k velkému vápnu hostů Hůlka. Posunul míč Haškovi, jenž efektní patičkou chtěl nabít Jiráskovi. Přihrávku ale přečetl Sadílek a vydal se s ním kupředu, čímž ukončil první poločas.

Ve druhé půli se nejdříve ozvali hosté. Centr z rohového kopu skončil až u Havlíka. Záložník Slovácka vyslal na Fryštáka razantní střelu levou nohou. Míč letěl ovšem nad branku. Havlík byl i u další akce. Z levé strany prudce odcentroval na zadní tyč. Míč si našel Machalík a vystřelil z voleje. Jeho tvrdou střelu vyrazil skvělým reflexivním zákrokem Fryšták. Zahrozili i Klokani. Nečas zatáhl míč k lajně. Přihrál pod sebe Bartkovi, ale v souboji ho zablokoval jeden z obránců a odkopl míč daleko do branky.

Poté se už Bohemka dočkala. Z pravé strany nacentroval Dostál. Tetteh si ve vápně zpracoval balon, ale Šimko před ním ještě odkopl míč, který se dostal až k nohám Haška. Mladý záložník ho napálil přesně k tyči. Klokani se rázem dostali do vedení.

Slovácko chtělo vyrovnat a snažil se hlavně Havlík. Ve vápně si navedl míč a vystřelil, ale Fryšták fantasticky balón vyrazil na roh. Po rohovém kopu napálil jeden z hráčů Slovácka míč na branku. Do střely vložil nohu Kocič a míč letěl nad břevno Fryštáka. V nastavení ještě na hranici šestnáctky přihrál Maškovi míč Tetteh. Mašek napřáhl ke střele a levačkou trefil tyč.

Bohemka kýžené vítězství srdnatým výkonem nakonec získala. Díky gólu Haška a fantastické podpoře fanoušků zůstaly všechny body v Ďolíčku.

Online

90.
Je konec. Bohemka vyhrála!
92.
Tetteh přihrál Maškovi. Ten napřáhl ke střele, ale trefil tyč!
91.
Klokani nepouští Slovácko k závěrečnému tlaku.
90.
Nastaveny jsou dvě minuty.
87.
Odchází Machalík. Na hřiště vybíhá Břečka.
85.
Pro dnešek dohrál i Jirásek. Zahraje si Luts.
80.
Tetteh se prokličkoval před brankáře. První zakončení mu nevyšlo. Ani následná hlavička ghanského útočníka v brance neskončila.
76.
Odstupuje Nečas a přichází Mašek.
76.
Havlík vystřelil na zadní tyč. Fryšták skokem míč vyrazil na roh. Z rohového kopu se dostal ke střele Machalík. Kocič strčil nohu do střely a míč zablokoval na roh. Ten už Bohemka bez problémů ubránila.
71.
Zápasu přihlíží 4 041 diváků.
69.
Ze hřiště běží Sadílek. Zahraje si Kubala.
64.
HAŠEK! GOOOOOOOOOOOOOOOOL! Dostál našel centrem Tetteha, který si míč zpracoval. Šimka sice nepropálil, ale do míče se opřel Hašek a trefil se přesně k tyči.
62.
Ze hry odstoupil Zajíc. Místo něj přišel Petr.
61.
Dostál hodil dlouhý aut až do šestnáctky. Míč prodloužil Šmíd. K zakončení se dostal Tetteh, ale v krkolomné pozici branku minul.
57.
Nečas zatáhl míč krásně k lajně. Přihrál pod sebe Bartkovi, ale v souboji mu nedovolil vystřelit obránce.
55.
Ze hry jde Reiter. Nahrazuje ho Tetteh.
53.
Havlík poslal na zadní tyč prudký centr. Machalík se opřel do míče z voleje. Fryšták skvělým reflexivním zákrokem střelu vyrazil.
51.
Nečas posunul míč Haškovi, který byl v obklíčení protihráčů. Napadající Bartek vytěžil ze situace alespoň autové vhazování.
49.
Další rohový kop pro hosty. Klokani se opět ubránili.
47.
Po rohovém kopu skončil míč u nohou Havlíka. Jeho razantní střela levačkou letěla nad branku.
46.
Machalíkovu střelu srazil na roh Šmíd.
46.
Druhý poločas právě začal.
45.
První poločas skončil bez branek.
44.
Hůlka vyvezl dobře míč na útočnou polovinu. Míč nahrál Haškovi, jenž okamžitou patičkou nasměroval míč na Jiráska. Ovšem balón zachytil Sadílek a vydal se s ním do útoku.
42.
Bartek prošel středem hřiště. Do uličky chtěl přihrát Nečasovi. Ale jeho záměr přečetl Hofmann a míč získal pro sebe. Následný útok Slovácka nevedl k ničemu nebezpečnému. Vykopávat bude Fryšták.
39.
Reiter se krásně prokličkoval přes dva protihráče. Následně vystřelil zpoza vápna, ale technickou střelou o kousek minul pravou tyč branky.
37.
Navrátil fauloval Kociče. Bohemka bude zahrávat standardní situaci.
33.
Dlouhý pas Kociče posunul hlavou před Nečasem do rukou brankáře Slovácka stoper Šimko.
31.
Po rohovém kopu zakončoval takřka do prázdné branky Machalík. Ale Šmíd vykopl míč na malém vápně pryč.
29.
Centr odvrátil Šmíd na rohový kop.
28.
Nečase fauloval na půlící čáře Šimko. Míč má Bohemka.
26.
Kocič skluzem fauloval Navrátila. Od rozhodčího viděl za svůj zákrok žlutou kartu.
24.
Po dalším rohovém kopu se do protiútoku hnalo Slovácko. Nečas se ale dostal před protihráče, který ho následně fauloval. Míč má Bohemka.
22.
Na Jiráskův centr si naskočil Bartek, ale hlavou minul branku.
21.
Hašek stihl míč zahrát ve skluzu, jeho přihrávku ale přečetl Hofmann a odkopnul míč na roh. 
17.
Nádherná kombinace Bohemky. Hašek prostrčil míč do ulice Reiterovi, který přihrál před branku Bartkovi. Jeho střela se ovšem do branky nevešla.
14.
Po faulu hůlky mělo výhodu standardní situace Slovácko. Na zadní tyči se k centru dostal Machalík, ale branku přestřelil.
12.
Před Jiráskem odklidil míč na roh Reinberk. Centr Jiráska hosté odvrátili.
10.
Klokani dobrým dostupováním získali míč a hledají cestu k brance.
8.
Hůlka odvrátil centr Reinberka. Míč se odrazil po souboji Machalíka s Jiráskem do zámezí. Fryšták vykopává.
6.
Jindřišek se zkušeně postavil Machalíkovi, který ho následně fauloval. Rozehrávat bude Fryšták.
5.
Z rohu nevzniklo žádné nebezpečí pro branku Slovácka. Klokani ale stále drží míč.
3.
Jirásek dobře zakombinoval s Haškem ve středu hřiště. Hašek poté pěkně přistrčil míč nabíhajícímu Dostálovi, ale jeho prudkou střelu vyrazil Heča na roh.
1.
Haškovu přihrávku nestihl u rohového praporku Reiter. Heča bude vykopávat.
1.
Zápas začal! 
Hráči jsou již nastoupeni na hrací ploše.
Utkání bude řídit tato trojice rozhodčích: Matějček - Dobrovolný, Antoníček.
Kouč Hašek bude mít na střídačce k dispozici tyto hráče: Budinský - Buchta, Luts, Urdinov, Tetteh, Mašek, Kabajev. 
Na lavičce náhradníků budou čekat v dresu Slovácka na svoji šanci: Daněk - Rezek, Kubala, Petr, Juroška, Břečka.
Klokani naskočí do utkání v následující jedenáctce: Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič - Jindřišek, Jirásek - Reiter, Hašek, Bartek - Nečas.
Slovácko nastoupí v této sestavě: Heča - Reinberk, Hofmann, Šimko, Divíšek - Daníček, Sadílek - Navrátil, Machalík, Havlík - Zajíc.
Přejeme vám příjemné odpoledne z Ďolíčku. Klokani se zde za půl hodiny střetnou se Slováckem.

Média

Bohemka TV

Sestřih zápasu

Stadion

Známkování hráčů

Známkování hráčů

Tomáš Fryšták 4,2 / 20
Martin Dostál 3,6 / 20
Lukáš Hůlka 2,9 / 20
David Bartek 2,9 / 20
Michal Šmíd 3,8 / 20
Milan Kocič 2,4 / 20
Milan Jirásek 2,7 / 20
Josef Jindřišek 3,3 / 20
Rudolf Reiter 2,8 / 20
Martin Hašek 2,8 / 20
Benjamin Tetteh 3,6 / 20
Jakub Nečas 2,5 / 20

Hodnotit výkon hráčů mohou pouze přihlášení uživatelé.