Česká liga dorostu U17 (U16)
FK Varnsdorf
1:7 (0:4)
Bohemians Praha 1905 B
neděle 17. září 2017 12:15
Branky
71. Belo - 5.Vacek (Novák), 9.Novák, 13.Vacek (Novák), 18.Vacek (Novák), 50.Mareš, 55.Hollmotz (Havránek), 60.Havránek (Novák)
Bohemians Praha 1905 B
Matějka – Vott (41. Kankara), Mareš, Kadlec, Spizzirri – Koutský, Švestka, Vacek (41.Havránek) – Hollmotz (65.Kořének), Sochor, Novák
Místo zápasu
Heřmanice v Podještědí

Reporáž

Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra:

"Utkání proti Varnsdorfu jsme odehráli v příjemném areálu vesnice Heřmanice v Podještědí. Do utkání jsme vstoupili podobně jako minulý týden, když se v 5.minutě po akci z levé strany trefil Vacek. Nedlouho poté se technickou střelou z přímého kopu prosadil Novák. Do dvacáté minuty zafungovala na výbornou kombinace Novák-Vacek ještě dvakrát. Od té chvíle se hra vyrovnala a i díky individuálním chybám se domácí dostali do pár šancí, které však neproměnili. Poločas tedy skončil stavem 0:4. Úvod druhé půle byl z naší strany špatný, po pár minutách se naše hra uklidnila a opět jsme začali lépe kombinovat. Výsledkem toho byly tři branky v domácí síti, nejprve se z penalty prosadil Mareš, poté dorážkou Hollmotz a na závěr byl úspěšný Havránek. Necelých deset minut před koncem Varnsdorf upravil skóre na konečných 1:7, když se technickou střelou přes brankáře trefil domácí útočník."