Béčko vstupuje do závěru přípravy

Rezerva má před sebou tři přípravné duely. 

Béčko vstupuje do závěru přípravy

Rezerva Klokanů má za sebou již měsíc zimní přípravy. V dosavadních čtyřech přípravných duelech tým trenéra Vladimíra Hrušky třikrát zvítězil a jednou prohrál. Klokani se tak chystají nad jarní odvetné boje bez závažných problémů, což potvrdil i kouč Klokanů: "S průběhem zimní přípravy jsem prozatím spokojený. Trénujeme pětkrát týdně na umělé trávě v Uhříněvsi. Na soustředění se nechystáme. V týmu máme čtrnáct hráčů. Navíc jsou s námi Honza Záviška s Tomášem Fryštákem."

Bohemians Praha 1905 B - Loko Vltavín 5:4 (5:1)
Bohemians Praha 1905 B - Loko Vltavín 5:4 (5:1)
Část přípravných duelů už mají Klokani za sebou: "Sehráli jsme doposud čtyři utkání. Se třemi divizními a jedním třetiligovým týmem. Výsledky v tuto chvíli nejsou pro nás na prvním místě. Důležitější je, abychom byli dobře připraveni na soutěžní utkání. I proto dostávají prostor všichni hráči. Zbývá nám ještě sehrát domácí utkání se Slaným a Kladnem. Přípravu zakončíme generálkou na hřišti třetiligového Benešova. Příprava je dlouhá, a proto doufám, že zdraví hráčům vydrží a budou skvěle připraveni. Zraněný je pouze dlouhodobě Hlinák. Menší šrámy si ze zápasů odnesli Osmančík s Le Tuanem."

Naposledy v přestřelce rezerva přetlačila Vltavín. Trenér Vladimír Hruška si pochvaloval první poločas: "Utkání se pro nás vyvíjelo dobře. Hned v první minutě po přihrávce Nováka vstřelil vedoucí branku Záviška. Předváděli jsme velmi dobrou hru založenou na kombinaci a rychlých protiútocích. Bohužel jsme inkasovali z penalty po zbytečném faulu v pokutovém území. Vzápětí připravil Nátr druhý gól Záviškovi. Od té doby jsme byli jasně lepší a na hřišti dominovali. Záviška dokonal hattrick a trefili se i Le Tuan s Nátrem."

Po pauze se obraz hry už změnil: "Do druhé půle jsme vystřídali a výkon týmu šel dolů. Nejprve neproměnili příležitosti Osmančík s Ogiomadem. Následně jsme chybovali v obraně a dostali gól. Poté přišla opět inkasovaná branka po rohovém kopu. Čtvrtý zásah soupeře přišel po naší zbytečné ztrátě na obranné polovině. Výkon některých hráčů ve druhém poločase mě zklamal. Jednoznačně musíme zlepšit hru v defenzivě. Pokud to hráči nepochopí, tak třetí ligu hrát nemůžou."