Béčko se zúčastní Letní ligy

Rezerva Klokanů se zapojí do nového turnaje.

Béčko se zúčastní Letní ligy

Rezervě Klokanů skončila letošní sezona třetí ligy kvůli pandemii koronaviru předčasně, a to po prvním jarním kole. Po dvou měsících bez tréninku se svěřenci trenéra Vladimíra Hrušky budou moci ke společnému tréninku vrátit.

Nyní mají i možnost nahradit si zápasovou praxi, o níž přišli. Klokani se zúčastní nově vznikající Letní ligy, kterou pořádá třetiligový SK Benešov ve spolupráci s agenturou Sports Lovers. O možnosti turnaje informoval už asistent trenéra Jakub Káš v rozhovoru, kdy přibližoval režim B týmu v aktuální situaci.

"Na jarní část jsme se těšili, ale bohužel skončila dříve než stihla začít. Jsme opravdu rádi, že jsme dostali nabídku k turnaji, který nám zajistí deset zápasů s velmi kvalitními soupeři, s nimiž bychom se střetli za normálního režimu soutěže. Navíc se hraje formou turnaje, což tomu dodá další náboj. Pro kluky je to určitě lepší, než pouze trénovat, nebo hrát obyčejná přátelská utkání," sdělil své bezprostřední pocity Jakub Káš.

Letní ligy se zúčastní i rezervní týmy Slavie a Plzně. Dále pak Táborsko, Písek a pořádající Benešov. Hrát se bude systémem každý s každým v domácím i venkovním prostředí. Klokany tak čeká deset kvalitních zápasů s týmy České fotbalové ligy ze skupiny A. Bohemians jsou jediným zástupcem skupiny B.

Zápasu se bude smět zúčastnit maximálně 100 osob. Zpravodajský servis vám nabídneme na sociálních sítích. Držitelé permanentek budou mít na domácí zápasy vstup zdarma. Pro ostatní je vstup stanovený na 50 Kč. Fanoušci budou ovšem vpuštěni jen v případě, že nebude naplněna kvóta 100 lidí účastníky a organizátory utkání. O přesných termínech zápasů Klokanů budeme informovat.