Těsná porážka v Písku

Rezerva v závěru snížila, ale vyrovnat už nestihla.

Těsná porážka v Písku

V Písku za rezervu nastoupili od začátku i Pokorný s Novákem. Po pár minutách utkání odcentroval zleva domácí Sajtl, na zadní tyči ve skluzu Wermke střílel nad branku.

Pak ve vlastní obranné šestnáctce fauloval Freisler a rozhodčí odpískal pokutový kop pro Písek. Míč si vzal kapitán Presl a bezpečně poslal domácí do vedení.

FC Písek - Bohemians Praha 1905 B
FC Písek - Bohemians Praha 1905 B
Hráči Písku byli aktivnější a svírali mladé Klokany v šestnáctce. Bohemians ale odolávali a snažili se ohrozit branku domácích. Jenže naopak se na druhé straně prosadil Ulbrich, který zvýšil náskok.

Za Bohemians mohl snížit Lehovec, jenž napálil odražený míč z úctyhodné vzdálenosti. Brankář Satrapa se ale natáhl a konečky prstů vyrazil ránu na rohový kop. Ulbrich ještě mohl přidat třetí gól, avšak v samostatném úniku přehodil Koubu, ale i branku. První půle tak skončila s dvoubrankovým vedením Písku.

Do druhé půle Klokani vystřídali téměř celou jedenáctku. Hned po chvilce se v šestnáctce dostal do zakončení Begič, ale domácí brankář Satrapa famózně vymrštil pravou nohu k tyči a míč vyrazil. Vzápětí vedl Begič protiútok, roztáhl hru doprava na Ogiomadeho, jehož tvrdou ránu vyrazil Satrapa na rohový kop.

FC Písek - Bohemians Praha 1905 B
FC Písek - Bohemians Praha 1905 B
Domácí zahrozili po standardní situaci, avšak brankář Kouba předvedl proti Petříkovi vynikají zákrok na brankové čáře a třetí inkasovaný gól nepřipustil. Naopak Klokani mohli snížit. Begič přihrál Ogiomademu, který trefil tyč. Míč sebral Šumilov, avšak ránu vykopl poslední obránce na brankové čáře. Tentýž hráč Klokanů střílel znovu, ale obránce střelu znovu vykopl z brankové čáry. Míče se ujal Begič a vypálil, ale brankář Vojtíšek vyrazil střelu na rohový kop.

V závěru se Klokani dočkali, když se prosadil Štěpánek po přihrávce Ogiomadeho. Vyrovnat už ale nestihli, a tak z Písku odjeli s těsnou porážkou.