Prohra rezervy v derby se Slavií

Klokani po pauze dvakrát trefili tyč, ale s vršovickým sousedem prohráli.

Prohra rezervy v derby se Slavií

V základní sestavě rezervy proti Slavii nastoupili i Novák se Šmídem. Otevřít skóre duelu mohl právě Novák, jenž ale ještě předložil míč Štěpánkovi, kterého vychytal brankář Surovčík. O chvilku později Štěpánek pálil ze střední vzdálenosti, avšak Surovčík bravurně konečky prstů vytáhl střelu na rohový kop.

SK Slavia Praha B - Bohemians Praha 1905 B
SK Slavia Praha B - Bohemians Praha 1905 B
Postupně se více do hry dostala Slavia. Po půlhodině hry zakončoval na zadní tyči Janoušek, ale Kořének ho fantasticky vychytal. Vzápětí se tentýž hráč Slavie dostal do identické situace, tentokrát už se nemýlil a poslal Slavii do vedení.To mohl zvýšit opět Janoušek, ale prudkou ránu skvěle zneškodnil Kořének.

Druhou branku nakonec domácí vstřelili ještě v první půli. Rigo zpoza šestnáctky vypálil k tyči a překonal Kořénka. Ten se zaskvěl proti Zeronikovi, jenž minutu před pauzou zakončoval na zadní tyči, ovšem brankář Bohemky podržel svůj tým. První poločas tak skončil za dvoubrankového vedení Slavie.

Zkraje druhého se do úniku dostal domácí Kneifel, překonal střídajícího brankáře Kořána, čímž přidal třetí branku.

Vzápětí si míč v šestnáctce našel hostující Nátr, ale napálil pouze tyč. Poté si narazil Begič balon s Novákem, ale bosenský středopolař bohužel orazítkoval pravou tyč domácí branky.

SK Slavia Praha B - Bohemians Praha 1905 B
SK Slavia Praha B - Bohemians Praha 1905 B
Bohemka se snažila snížit, ale čelila i rychlým protiútokům Slavie. Po jednom takovém se hnal sám na branku Kneifel, přehodil vybíhajícího Kořána a přidal čtvrtou branku domácích.

V poslední minutě ještě vstřelil Kubáň pátou branku domácích a hlavní rozhodčí po tomto gólu zápas ukončil. Bohemians tak na hřišti Slavie prohráli.