Vstupenky na Slavii jsou v prodeji

Dnes odstartoval předprodej vstupenek na derby se Slavií.

Vstupenky na Slavii jsou v prodeji

V neděli 3. března od 15:00 v Ďolíčku vyzveme našeho vršovického rivala SK Slavia Praha. Dnes v 10:00 odstartoval předprodej vstupenek na tento atraktivní zápas. Vstupenky si můžete koupit ONLINE na Ticketportalu, anebo fyzicky v našem Fanshopu na stadionu. Předprodej je určen pouze registrovaným fanouškům Bohemians, tudíž si lístky zakoupí pouze permanentkáři, členové DFB a fanklubu. Při jednorázovém nákupu je možné pořídit si maximálně 4 vstupenky (pokud si například koupíte 2 vstupenky, už si další koupit nelze).

Na internetových stránkách Ticketportalu vás systém k výběru míst pustí až po zadání číselného kódu z vaší plastové kartičky (permanentka, DFB, fanklub). Ve fanshopu v Ďolíčku se budou prodávat vstupenky ze stejné uvolněné kapacity stadionu, jako je k dispozici na internetových stránkách.

Vstupenky do sektoru D určeném pro vlajkonoše hostí dostane k dispozici klub SK Slavia Praha a prodej pětiprocentní kapacity stadionu je plně v režii hostujícího klubu.
Doporučujeme všem fanouškům zakoupit si lístky s předstihem. Lístky stojí tradičně 230 Kč na hlavní tribunu a 150 Kč do kotle. V předprodeji je možné využít 50% slevu pro děti do 150 cm a pro osoby starší 70 let. V den zápasu se s největší pravděpodobností žádné vstupenky prodávat nebudou.
Hlavním partnerem utkání je Pivovar a restaurace U Fleků.

Internetový prodej ZDE.