Předprodej na Opavu opět pokračuje

Předprodej lístků na Opavu pokračuje v omezeném režimu.

Předprodej na Opavu opět pokračuje

Z organizačně bezpečnostních důvodů z hlediska vyšší rizikovosti jsme museli pozastavit předprodej vstupenek na nedělní ligové utkání s Opavou. Předprodej na serveru Ticketportal už opět funguje (ODKAZ ZDE). Vstupenky zakoupíte i v našem fanshopu na stadionu.
Předprodej je odteď určen pouze registrovaným fanouškům Bohemians, tudíž si lístky zakoupí pouze permanentkáři, členové DFB a fanklubu. Při jednorázovém nákupu je možné pořídit si maximálně 4 vstupenky (pokud si například koupíte 2 vstupenky, už si další koupit nelze).

Na internetových stránkách Ticketportalu vás systém k výběru míst pustí až po zadání číselného kódu z vaší plastové kartičky (permanentka, DFB, fanklub). Ve fanshopu v Ďolíčku se budou prodávat vstupenky ze stejné uvolněné kapacity stadionu, jako je k dispozici na internetových stránkách.

Doporučujeme všem fanouškům zakoupit si lístky s předstihem. Lístky stojí tradičně 230 Kč na hlavní tribunu a 150 Kč do kotle. V předprodeji je možné využít 50% slevu pro děti do 150 cm a pro osoby starší 70 let. V den zápasu se s největší pravděpodobností žádné vstupenky prodávat nebudou.

Hlavním partnerem utkání je Lion Sport.