Derby nemělo vítěze

Bohemka v závěru měla velké šance, ale jede do Ďolíčku s bodem.

Derby nemělo vítěze

Do základní jedenáctky Klokanů se vrátil Reiter, který nahradil Vaníčka. V úvodních minutách byli aktivnější Klokani. Reiter pronikl po levé straně, ovšem jeho přihrávka byla sražena na rohový kop. Na opačné straně zahrozila Dukla. Po dvou přihrávkách se ocitl v dobré pozic Holík, ale pálil vedle pravé tyče Fryštákovy branky. Obrovskou šanci měla Bohemka. Bartek parádním pasem vysunul za obrannou linii domácích Závišku. Rychlý ofenzivní univerzál Bohemians přihrál přesně na Puškáče, jenže v jasné šanci trefil Radu ve středu branky. Osmělila se i domácí Dukla středopolařem Hanouskem, jehož rána letěla nad branku Klokanů.

FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905
FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905
Zajímavou akci Bohemians rozjel Vacek, jež se individuálně vymanil z obléhání Hanouska. Roztáhl hru doprava na Závišku, jemuž míč sjel a střílel jen do boční sítě. Hra se vyrovnala a dlouho se ani jeden z gólmanů nedostal k zásahu. Až po střele Vacka, kterou domácí strážce branky skryl v náruči. Náhle přišla další příležitost Klokanů. Reiter se prosmýkl kolem protihráčů ve středu hřiště a přihrál doleva Puškáčovi. Forvard Bohemians mu míč vrátil před vybíhajícím Radou na střed branky, jenže Reiterovu střelu ztečovala domácí defenziva na rohový kop. V jednominutovém nastavení se dral před Fryštákem do šance Holík, ale míč mu vypíchl na rohový kop Hůlka.

Ve druhé půli se mohl mezi střelce zapsat Dostál po přihrávce střídajícího Júsufa. Brankář Rada dokázal střelu pravého halfbeka Klokanů vytěsnit na roh. Možnost měli i domácí. Hanousek nahrál do šestnáctky Holendovi, ovšem Fryšták si poradil skvěle a míč lapil. Na druhé straně střílel mimo branku Jindřišek.

Dvacet minut před koncem přišel nečekaný úder domácích. V šestnáctce se s míčem na kopačkách zjevil Hadaščok, který střelou na zadní tyč poslal domácí celek do vedení.
V závěrečné desetiminutovce se Klokani dočkali srovnání. Hůlka nádherně zavíral prostor na zadní tyči a vyrovnal skóre. 
FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905
FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905
A rozhodnout mohl Záviška, který se hnal sám na branku, jenže Rada jeho střelu levačkou vyrazil na rohový kop. Tentýž hráč uháněl vstříc brance i v nastavení, ale střílel nad břevno. Derby na Julisce tak vítěze nemělo.