Obrovská převaha bez gólového vyústění

Bohemians svého soupeře jednoznačně přehráli, ale míč do sítě neprotlačili.

Obrovská převaha bez gólového vyústění

Proti Slovácku vyrukovali Klokani ve stejné sestavě jako před dvěma týdny v uherském Hradišti proti témuž soupeři. Takže na levé straně nastoupil Vaníček a na lavičku náhradníků usedl Reiter. O první zajímavou akci se postarali Bohemians. Podél hostující střídačky pronikl Vaníček, navedl si míč do šestnáctky Slovácka, ovšem prudkou ránu Trmal zvládl vyrazit do bezpečí. Aktivnější byli Klokani, ale na výraznější šanci se čekalo. O vzruch se postaral brankář Trmal, který vyběhl mimo své pokutové území, aby odkopl míč, jenže ho minul. Bohužel jeho pochybení napadající Vaníček nestihl využít a brankář hostí míč napodruhé odkopl do zámezí. Další ránu měl na svědomí znovu mladý Vaníček, ale Trmal si poradil.

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko
Převaha Klokanů pokračovala i nadále. Záviška už byl před Trmalem, jenže ten mu nakonec míč sebral z kopaček. Po kombinaci byl v zakončení Bartek, ale míč mu nesedl a střílel vedle. Do vápna hostí se pak proháčkoval právě Bartek a byl držen za dres, ovšem rozhodčí Houdek pokutový kop neodpískal. Záhy se levý halfbek Klokanů dostal do dobré pozice ke střele ve vápně hostů. Jeho přízemní ránu brankář Slovácka nadvakrát zkrotil. Zajímavě vypadal střílený centr Dostála, avšak žádný ze spoluhráčů ho netečoval a balón lapil Trmal. První poločas zakončila velká šance Závišky, který se hnal ze strany na brankáře Trmala, ale střela letěla o malý kousek vedle pravé tyče branky Slovácka.
Obraz hry se po přestávce nezměnil. Bohemians přehrávali svého soka stále přehrávali. Hru oživili střídající Júsuf s Reiterem. Právě záložník okamžitě po svém příchodu na hřiště přihrával pod sebe, ale Vaníček ve finální pozici promáchl. 
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko
Jako blesk z nebe přišel náznak šance na druhé straně. Míč měl na kopačce Hološko, jenže včas s přesným skluzem přispěchal Krch a zachránil situaci. Hrálo se tak znovu před Trmalem. Vaníček pěkným centrem našel Júsufa, ale střídající forvard minul branku. Po rohovém kopu hlavičkoval Júsuf, ale jeho hlavička letěla kousíček nad břevnem. Klokani se tak po obrovské převaze nad svým soupeřem z vítězství radovat nemohli a rozešli se pouze s bodem.