Záchranářský souboj opět v Karviné

Bohemians se vydají do dalekého Slezska.

Záchranářský souboj opět v Karviné

Závěrečná dvě kola skupiny o záchranu v sobě nakonec skrývají větší důležitost, než by se při vstupu do nadstavby mohlo fanouškům zdát. Bohemians vyrazí do "oblíbeného" venkovního prostředí, konkrétně je čeká cesta do daleké Karviné. Na poslední vzájemný zápas jistě všichni příznivci Klokanů s radostí vzpomínají, neboť po bravurním poločase Zelenobílí vedli o tři góly a tímto výsledkem i zápas skončil (3:0). To byl i poslední duel trenéra Norberta Hrnčára na lavičce Karviné. Následně ho nahradil vyhlášený motivátor František Straka, který zvedl slezský celek, ale téměř jistě bude muset spolu se svým mužstvem bojovat o příslušnost v nejvyšší soutěži ještě v baráži.

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905 0:3 (0:3)
MFK Karviná - Bohemians Praha 1905 0:3 (0:3)
Do Karviné v zimě přicházeli hráči zejména zahraniční hráči. Ze slovenského Slovanu Bratislava přestoupil obránce Rundič, který je stabilní členem obranné řady i pod novým koučem. Jako volný hráč podepsal smlouvu Martin Bukata. Jeho parťákem v záložní řadě Michal Faško byl zapůjčen ze švýcarského Grasshopper Curych. Defenzivu posílil i Lazar Djordjevič.

Naopak několik opor celek Karviné opustilo. V klubu již nepůsobí Marek Janečka. Útoční Filip Panák přestoupil do Sparty. Eric Ramirez hostuje v Senici. Hostování z Plzně skončilo Pirochovi.

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905 0:3 (0:3)
MFK Karviná - Bohemians Praha 1905 0:3 (0:3)
Zápas v Karviné se hraje v sobotu od 17:00. Živě ho můžete sledovat na stanici O2 TV Sport. Hlavním sudím bude Emanuel Marek. Na čarách bude mít k dispozici asistenty Ondřeje Pelikána a Radka Kotíka. Čtvrtým sudím bude Radek Dubravský. Všichni fanoušci, kteří vyrazí podpořit Bohemku do Karviné budou vpuštěni do sektoru zdarma, neboť vstupné hradí náš klub. Pojeď nás podpořit do Karviné a označ nás u svého příspěvku nebo připiš hashtag #KARBOH. Všechno podstatné z utkání se dozvíte i na našich sociálních sítích. Na Facebooku, Twitteru a Instagramu budeme informovat o nejdůležitějších momentech. Utkání následně shrneme v reportáži.