Bohemácký pařník již příští týden

Vstupenky na plavbu v prodeji ve fanshopu.

Bohemácký pařník již příští týden

Ve spolupráci Sektoru1905, DFB a klubu pořádáme po sedmi letech oblíbený "Bohemácký pařník." Zelenobílá plavba parníkem Tyrš se uskuteční v pátek 21. června od 18:00! Naloďování bude probíhat stejně jako v předešlých ročnících z náplavky Výtoň (Rašínovo nábřeží, Praha 2), kdy vstup na parník pro fanoušky bude možný od 17:00. Lístky budou od úterý 11. června k dostání ve fanshopu v Ďolíčku, a to za sympatickou cenu 200 Kč. Těšit se můžete na příjemnou čtyřhodinovou plavbu v té nejlepší společnosti kamarádů klokanů. O hudební doprovod celé akce se bude starat klubový moderátor Petr Koukal. Pro účastníky plavby bude připravena tombola o ceny. O zábavu bude postaráno. Teď nezbývá nic jiného, než si opatřit palubní lístek a vyjet s klokany na Vltavu!

BOHEMÁCKÝ PAŘNÍK ON TOUR!

Pátek 21. června od 18:00 (vstup na palubu možný od 17:00)
Cena lístku 200 Kč. K dostání od úterý 11. června ve fanshopu v Ďolíčku v klasické otevírací době. Pozor – počet vstupenek omezen! Kapacita parníku cca 300 míst!
Plavba potrvá přibližně čtyři hodiny.
Hudba – DJ Kouky
Tombola o ceny + překvapení
Občerstvení na palubě

Dnes 13. 6. se v Ďolíčku uskuteční Memoriál Lukáše Přibyla spojený s dětským dnem. Na děti čeká celá řada rozptýlení a pro ty větší je přichystán zápas mezi starou gardou Bohemky a týmem Real Top Praha složeným ze známých osobností. Právě tento den se jeví jako ideální pro nákup vstupenek na Bohemácký Pařník.