Uprostřed týdne proti Apollonu Limassol

Klokany ve středu čeká kyperský celek. 

Uprostřed týdne proti Apollonu Limassol

Ve druhém utkání soustředění v Rakousku se Bohemians postaví proti Apollonu Limassol. V kyperské nejvyšší soutěži obsadil v minulé sezoně třetí příčku. Soupeř má za sebou již tři přípravná utkání. Nejprve dokázal porazit Amstetten (1:0), poté remizoval s Crvenou Zvezdou Bělehrad (1:1) a naposledy podlehl Dynamu Moskva (0:2). Před středečním zápasem s Klokany se ještě o den dříve utká se Slovanem Liberec. Duel s Bohemians bude pro Apollon generálkou na kvalifikaci Evropské ligy proti Kauno Žalgiris

Pevnou součástí defenzivy je Joao Pedro. V loňském ročníku odehrál 28 utkání, v nichž nasbíral pouhé tři žluté karty. V opačném duchu je na tom Esteban Sachetti, který odehrál o pět utkání méně, ale nasbíral dvanáct žlutých karet. V kádru najdeme i dva mladíky. V několika utkáních se ukázal Danilo Spoljarič, ale i Petros Psichas, který vstřelil i gól. Nejlepším střelcem uplynulé sezony byl s jedenácti brankami Facundo Pereyra. V těsném závěsu za ním byl forvard Emilio Zelaya (9 branek).

Zápas se hraje ve městě Bad Hall v místním Union VB Gestrabank areálu. Výkop je v 18:00. Sledujte naše oficiální účty na sociálních sítích, kde se dozvíte to nejpodstatnější z utkání. Duel pro vás po jeho skončení shrneme v reportáži.